Viikonloppuna juhlittiin Annin 1v. synttäreitä, joten hulinaa ja huisketta on meidän talossa riittänyt. Kun tupa on täynnä 0-2 -vuotiaita pikkuisia + vanhemmat vielä päälle niin sitä ääntäkin riittää jonkin verran. Nöpö kääntyi ensimmäisten vieraiden saavuttua kannoillaan ja katosi yläkertaan omaan rauhaansa, se ei ollut ihan samaa mieltä siitä että kyllä maailmaan ääntä mahtuu :D

Annin kohtalona on saada synttäreillään perinteinen mansikkakakku, sillä tämä on parasta mansikka-aikaa. Sama juttu oli itsellänikin lapsena, mutta eipä ollut valittamista, mansikkakakku on klassikko.
Niin se vaan aika kuluu, hyvä kun perässä pysyy. Meidän pieni tyttö on jättänyt ihan hetkessä vauva-ajan taakseen ja on nykyään kujeileva minä-itse -lapsi. Kaikki pitää saada tehdä itse ja voi sitä turhautumisen määrää kun ei heti kerrasta onnistu. Keneen lienee tullut...

Olisin tosi mielelläni järkännyt puutarhajuhlat ulos, mutta tämä +12 ja vesisadetta ei tänä vuonna ihan toiminut :D Mutta ehkä jonain tulevana vuonna heinäkuulle riittää hellettä ja saan tämän toteutukseen asti. Ehkä. Toivottavasti.

Kommentit (7)

Neeppis
1/7 | 

Suloiset kissatossut :)

Oon 13-vuotta järjestänyt heinäkuun puoleen väliin synttäreitä pojalleni ja mansikkakakku toimii aina. Tänä vuonna yllätin väen mansikkapavlovalla, vähä vaihtelua :D Poika on itse toivonut suklaakakkuja siitä lähtien kun oppinut puhumaan, joten mutakakku vaniljavaahdolla ja vadelmilla on toinen makea tarjottavamme. Tänä vuonna kokeilin tehdä myös voileipäkakkua, sai kehuja eikä ollutkaan niin vaikeaa kuin aina kuvittelin :)

Merenwen
2/7 | 

Paljon paljon onnea Annille :) Ja mikä mahtava mansikkakakku! Mun synttäreillä lapsena oli aina äidin tekemä kinuskikakku :) Siihen asti, että aloin haluta välillä vaihtelua...:D

Ja nuo pienenpienet kissatossut! :"3

magic-
5/7 | 

Onnea Annille! Mansikkakakku on ihan parasta ja helmikuun lapsena harmittaa ettei voi saada synttärikakuksi tuoreista mansikoista tehtyä kakkua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011