Tampereen Café Europa on paikka, joka on vuodesta toiseen aina yhtä viehättävä sisustukseltaan. Voimakkaat tummat värisävyt ja virttyneet rokokoohuonekalut luovat juuri oikeanlaista tunnelmaa. Staililtaan jopa hieman rappioromantiikan puolelle ulottuva ravintola on pitänyt tyylistään kiinni jo yli 20 vuotta! Tällaiset tummat persoonalliset kuppilat ovat niitä, joissa parhaiten viihdyn. Kliininen valkoisuus ja skandinaavinen tyyli ei vain ole minua varten, runsaat yksityiskohdat ja vintage ovat.

Takki: Object / Kengät: kirppis / mekko: kirppis / hattu: KN Collection (Hermione)

Aikani tuota petroolinväristä kulunutta lattiaa katsellessa heräsi väkisin ajatus, että pitäisikö sutia kotona yhden huoneen lautalattiat uuteen uskoon. Europa on vaarallinen paikka tällaiselle sisustusinnostujalle, sieltä saa aina vaikutteita. Tumma kulunut lautalattia on yksi kauneimmista sisustuselementeistä mitä tiedän. Pitää pysyä kaukana Europasta ettei tämä fiilis vaan vahvistu ja kohta huomaan olevani jo maalikaupoilla!

Kommentit (1)

IinaP
1/1 | 

Voi rakkaus mitä värejä! Ja nuo kattokruunut.. Pitääpä itsekin tsekata tuo kahvila :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat