Käytiin eilen likkaporukalla leffassa. Meillä on tapana valita jotain sellaista superhömppää, mitä kenenkään kaksilahkeiset kumppanit eivät varmasti suostuisi katsomaan, tällä kertaa valinta kohdistui 21 tapaa pilata avioliittoon. Olin etukäteen vakoillut pari leffa-arviota jotka lupasivat hyvää, ja niissä oli mainintoja kuinka Putouksen näyttelijät vetävät roolinsa niin hyvin, että Sanna-Raipet ja kumppanit unohtuvat heti.

Muuten juu, mutta Munamies. En voi sille mitään, että Riku Niemisen nassu tuo välittömästi mieleen riemuidioottimaisesti hymyilevän Munamiehen. Ja minä en edes katso Putousta! En voinut suhtautua Niemisen roolihahmoon mitenkään järkevästi, kun alitajuisesti odotin koko ajan että kohta alkaa raikaa minulla on pomppufiilis :D Mutta jos unohdetaan pomppufiilikset, niin leffa oli oikeasti aika viihdyttävä. Suomessa osataan tehdä ihanan kevyttä komediaakin, kaikkien niiden elämä on p*skaa ja sitten kuolet -leffojen lisäksi.

Pamela Tolan rooli roikkuvana sekopäävaimo Ellinä oli kerta kaikkiaan mahtava. En voi ymmärtää miten niin nätti likka voi näyttää niin tärähtäneeltä, en olisi edes tunnistanut kuka on kyseessä jollen olisi etukäteen lukenut näyttelijälistaa läpi. Huikeaa!
Leffa-asuna sinistä ja mintunvihreää.

Ps. kaikkien aikojen parhain suomalainen kohelluskomedia on: Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat. Jos et ole vielä nähnyt tätä uskomatonta helmeä, etsi se käsiisi.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=arzVds38EAI[/embed]

Ossi Kemppainen, Etelä-Suomen kovin jätkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

Leeinsane
1/16 | 

Vaude, toinenkin Esa ja Vesa fani! Luulin olevani ainoa joka vieläkin jaksaa hehkuttaa tota auringonlaskunratsastajia. :D

r
2/16 | 

höpöhöpö, paras kotimainen kohellus on Poliisin poika. löytyynee Youtubesta kokonaisena ja on ihan täysi helmi!

halina
3/16 | 

Käytii kans kaverin kanssa katsomassa ja nauroin kippurassa!:D elli oli ihan paras hahmo! ne elämä on paskaa- leffat saa jäädä vielä toistaseks katsomatta, ne on nii ankeita:DD

5/16 | 

Leffa oli kyllä loistava! :) Positiivinen yllätys. Repesin muuten hieman kun scrollasin alaspäin, ja siinä vaiheessa kun susta näkyi vaaleaa taustaa vasten vain pipo ja silmät olin varma, että oot naamioitunut Munanaiseksi! :D

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
6/16 | 

Et näytä tos kuvassa yhtään itteltäs! Vai totuinko mä jo laseihin? Hassua, en ehkä ois tunnistanut sua kuvasta jos en tietäis mitä blogia luen.

Maija
7/16 | 

Jaan Riku Niemistä koskevan huomiosi. Mun tekis mieli mennä katsomaan Jekyll & Hyde -musikaalia, joka pyörii täällä Turussa ja joka on saanut oikein hyviä arvosteluja. Mutta kun pääosassa on Munamies-mies, niin miten siihen voi suhtautua vakavasti?

ansku
8/16 | 

Me käytiin kanssa eilen katsomassa se kaverin kanssa! Paras Pamela Tolan hahmon lisäksi oli Hannele Lauri! "Enhän minä voi sinne tukka paskasena lähtee!" "No sitähän ne ruumiit ensimmäisenä kattoo!" :D

Iidis
9/16 | 

Itse katsoin juuri Härmä-leffan jossa on mukana Aku Hirviniemi. Aina puskee Marja Tyrnin ääni korviin. Ei pystynyt ottamaan vakavasti vaikka Aku siellä kovasti häjyilikin puukon kanssa :)

11/16 | 

Ai että haluun kanssa nähdä kyseisen leffan! Oon kanssa aivan korviani myöten täynnä suomalaisiin masisteluleffoihin, ja tämä ainakin vaikuttaa hyvältä :)

Aiheesta toiseen, tykkään kovasti kiharoistasi, millä välineistöllä ne askartelet? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012