Viikonloppuna juhlittiin meidän 2-vuotiasta parinakin eri päivänä, en usko että meillä on koskaan ennen ollut niin monta 2-5-vuotiasta juoksemassa ympäriinsä :D Nöpö muutti suosilla yläkertaan karkuun heti kättelyssä, eikä kissasta näkynyt vilaustakaan ennen kuin viimeinenkin vieras oli lähtenyt. 

Tuli todettua ystävien kanssa että ensin oli miljoonia tupareita, sitten oli useammat häät kesässä ja tällä hetkellä kokoonnutaan yhteen synttäreille, kun kaikilla on samanikäisiä lapsia. Näin se aika kulkee. On ollut ihanaa seurata näiden meidän kaveripiirin lapsukaisten kehitystä. Viime vuonna Annin 1-vuotisilla muutama ei osannut vielä kävellä, mutta nyt koko lauma juoksi jo pihaa ympäri, toiset vähän kovempaa ja toiset taapersivat innoissaan perässä. 

Meidän tytöllä oli parikin eri synttärijuhlamekkoa, koska ensimmäisen päivän jälkeen ensimmäisessä juhlamekossa oli jo kakkua. Luonnollisesti. Keltainen kreppimekko on vanha kirppislöytö ja mintunvihreä pitsimekko on Lindexiltä. 

Minä puin ylleni Hell Bunnyn sinisen omenamekon, ja yritin sukia tukkaani jotenkin järkevästi mutta sadekuuron kostuttama ilma piti huolta siitä että näytin perusRölliltä kuten yleensäkin :D Punaiset kengät Janita. 

Ensi viikolla juhlitaankin sitten minun synttäreitäni! Tai saan juhlia ihan keskenäni Annin kanssa kun armas mieheni lähtee edustamaan Suomea roller derbyn miesten maailmanmestaruuskisoihin Kanadaan. Go Team Finland!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010