Poikkesin viime viikolla kummipoikaa moikkaamassa Tampereella ja muistin taas miksi en isolla kirkolla asuessa ikinä lähtenyt liikenteeseen autolla arkipäivänä neljän maissa, jollei ollut aivan pakko. Viinikka, Hämeenpuisto ja Rantatie: takuuvarma hermojen menetys. Olen tottunut täällä Akaassa siihen että ruuhkaa ei ole koskaan, missään :D Nyt kuitenkin hain ystäväni töistä ja tottakai juuri neljän maissa. Mutta selvisin hengissä ja pääsin fiilistelemään kuinka energinen 3-vuotias jäbä voi olla. Antaisin mitä vaan että saisin edes murto-osan siitä innostuksen määrästä mitä noilla pikkutyypeillä on, sitähän olisi hyvinkin hätäseen piha siivottuna ja talo malaattuna, ja senkin jälkeen vielä virtaa riittäisi :DSemisadepäivän nasuna River Islandin shortsit, Ikonin takki, Steve Maddenin saappaat ja Vero Modan laukku. Tiedän että saapaskausi tulee lopputalvesta jo korvista ulos, mutta tällä hetkellä olen varsin fiiliksissä niistäkin pitkästä aikaa.Olen monta kertaa miettinyt haluaisinko asua mielummin ulkomailla kuin Suomessa, mutta joka kerta päädyn siihen että en, en ainakaan pysyvästi. Vaikka tiettyinä aikoina pimeys ja metrin lumikinokset alkavat ihan varmasti ottamaan kupoliin, vuodenaikojen vaihtelu on siltikin kiva juttu. Tosin toivoisin että kevät ja syksy kestäisivät sen 5 kuukautta molemmat, ja talvi ja kesä puolestaan kuukauden per nenä.

Kommentit (1)

1/1 | 

Aah! Milloin tuo Vero Modan laukku on hankittu? Mulla on nimittäin lähes samanlainen, Aleksi 13:sta hankittu laukku, joka on todella rakas. Valitettavasti se siirtyi hiljattain eläkkeelle, joten hankintalistalla on about vastaava yksilö.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011