Huh, nyt on meidän neitokainen saateltu 4-vuotiaaksi, ja olen aivan naatti :D perus synttäripöhinät eli leipomishässäkät, siivoamiset ja muu oheistoiminta on pitänyt liikkeessä tänään aamusta iltaan. Mutta oli kivaa, vauhdikasta, ja makeaa.

Annin ehdoton toive oli saada vaaleanpunaisia munkkeja synttäreille, joten eipä muuta kuin Arnoldsin tilausta menemään. Leivoin toki perinteisen mansikkakakun myös, vaikka kermakakku ei tosiaan kuulu leipomisbravuureihini. Tuoreilla mansikoilla ja kermavaahdolla ei onneksi kovin helpolla mene metsään toistaitoinenkaan. 

Annin syntymäpäivät ovat aina kamalan haikeita minulle, tuntuu siltä että aika valuu käsistä. Tätä on vaikea pukea sanoiksi, sillä toki synttärit ovat myös ihania, ja lasten riemua on mahtavaa seurata. Kun tänään tein tytölle lettikampausta jo vyötärömittaisiin hiuksiin, mietin samalla, että vastahan kampasin hentoja niskahaivenia, jotka eivät osuneet edes hartioihin. 

Tänään kuultiin myös leikkihuoneeseen kurkatessa sanat "äiti, ovi kiinni, ei saa häiritä meitä!". Lapsilla oli ihan omat leikit, joihin ei aikuisia enää kaivattu. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

No on kyllä huuli pyöreenä täälläkin päässä, että miten tyttönne on jo neljä... :D
Kaunis mekko ja rusetti hänellä ollut :) Mitä tuo kiehtovan näköinen koristeröhnä donutsien päällä on?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010