Hiuskoristeiden, pantojen ja hattujen paras puoli on se, että niillä on helppo muuntaa pääosasto juhlavaksi hetkessä. Kampausten värkkääminen vaatii jonkinverran harjoitusta ja aikaa, mutta pannan asettelu ei. 

Näissä kuvissa hiuksissa on pelkkä lämpörullaus alla, ei mitään muuta. Tämä Suvi-Vintagesta löytämäni 50-luvun hatuke on kiharoiden päälle aseteltuna helppo tapa saada aikaan juhlavampi lopputulos. 

Hatukkeen kanssa voi toki myös tehdä oikean kampauksen, mutta itse pidän näistä hieman vähemmän viimeistellyistä versioista. En ole koskaan halunnut pukeutua ja kammata 100% aikakaudelle uskollisesti, vaan yhdistelen ihan surutta elementtejä eri vuosikymmeniltä. Tyylisoppa on oma juttuni :)

Kuvan hiusten ja hatukkeen kanssa pukisin esimerkiksi rennot mustat porkkanahousut ja valkoiset liehuvan paidan. 

Kommentit (4)

jooooooooooo
1/4 | 

Voi vitsi, miten kauniita kuvia ja tuo hatuke on aivan ihana, sopii aivan täydellisesti valkoisen tukan kanssa! Mitä sävyä sulla on huulissa näissä kuvissa? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010