Helmikuussa lumi on varmasti valkoisempaa kuin joulukuussa, vannon. Vaikka ei paistaisi edes aurinko niin valkoisuus on sokaisevaa. Hyvässä mielessä, valohoitoa nääs nääs. Nasussa mukana harmaa Mangon perustakki, H&M:n kuviosukkikset, Heli MG:n hattu, Minna Parikan Fridat ja takin alla Zaran villakangasshortsit ja tunika.
Otsikosta tuli mieleeni että tällä viikolla tulee leffaan 50 Shades of Grey. Luonnollisesti ollaan suunniteltu leidien leffailtaa vanhan kaveriporukan kanssa. Tosin minun innostukseni elokuvaan koki huomattavan kolauksen kun Charlie Hunnam jäikin lopulta pois pääroolista mrrrrh.


On kyllä maailman paras hattu tämä korvamuhveilla varustettu, tuulelle arat korvani kiittävät. Saan välittömästi hedarin jos tuulee, eikä minulla ole korvien päällä mitään suojaa. Myös kesällä, mikä on välillä hieman ongelmallista sillä yli 25 asteen helteessä pipo ei oikein houkuttele. Tästä syystä käytän kesäisin aika paljon huiveja ja erilaisia hiuspantoja, joita voi tarvittaessa nyppäistä korvien päälle suojaksi.

Kommentit (20)

Mä oisin kans niin mielelläni nähny Hunnamin Christian Greyn roolissa. Ahistaa vähän se Jamie Dornan, ku oon kattonu The Fallin :D Ja voin muuten niin samaistuu tohon korvien kylmettymis ongelmaan. Ihan kauhulla kattelen ihmisiä, jotka viilettää talvella ilman pipoa, kun itellä särkee päätä pienikin tuulen vire. Isot korvalappupipot kunniaan \o/

AGENTTTI

Min Christian - änii taas oli vahvasti Matt Bomerin puolella :'D Kaipa tuon leffan voisi joskus katsoa, ei tosin teatterissa, siihen en vähiä hilujani uhraa :D

saya

Mä oon käyttänyt äidin kanssa jo vuosia "korvaläppiä" (earbag taitaa olla virallinen nimi), joita löytyy esim. urheilukaupoista. Ne napsautetaan korvanlehteen niin, että ne pysyvät siinä ilman mitään muuta tukea. Tosi kätevät kun kampauskaan ei mene pilalle ja saa silti suojattua korvat viimalta! Itse tosin en viimasta oireile, mutta nuo voisi olla sullekkin kätevät esim. keväisin tai syksyisin kun on liian kuuma käyttää pipoa :)

piitzi
Liittynyt28.2.2014

Mulla on kans sama "korvavamma", mulle joskus sanottiin että tärykalvo on kireällä joten voisikohan lie johtua siitä sitten. On kyllä ihana pipsa =)

Witch

Vaikka itse kukin osaakin olla ottamassa kyseistä elokuvaa tosissaan, en minä ainakaan haluaisi antaa senttiäkään rahaa elokuvantekijöille jotka romantisoivat hyväksikäyttäviä ja väkivaltaisia suhteita. Mieluummin vaikka piratisoisin sen netistä jos haluaisin sen nähdä.

Useat ainakin pelkää että 50 shades of grey antaa väärän kuvan BDSM-jutuista ja tietämättömät sitten päätyy satuttamaan itsensä kun kokeilevat

atomi

Eiköhän siinä leffassa ole ikäraja. Yleensä ihmiset ei ota leffoja tai kirjoja ihan tosissaan, puhumattakaan, että kokeilisivat kaikkea kummallista, mitä elokuvissa näkee. Vaikkei varsinaista katharsista kokisikaan, luulen, että näkeminen riittää elämykseksi, itse ei tarvi kaikkea kokea...:)

Onsku

Ikäraja on, mutta se ei poista faktaa, että liian monet glorifioivat mr Greyn ja Anan suhdetta. (A+ esimerkki sairaasta parisuhteesta, ei BDSM:stä.) Se on haitallista ja normalisoi väkivaltaisia suhteita.
Tokihan se voi käydä katsomassa, mutta en laittaisi rahaa Twilight-fanfic-paskaa.

Hops

Mä olen luullut, että olen suurinpiirteiden ainoa, joka saa viimasta päänsäryn. Mutta täältä löytyikin kohtalotovereita!

jenni

Mä oon puolestani iloinen siitä, että Dornan tuli Christianin rooliin. Ei Hunnam ole yhtään Christianin oloinen, eijei. :D Harmi, että en pääse elokuvaa katsomaan kuin joskus ensi viikolla. Pitänee pysyttäytyä netistä kaukana siihen asti. En nimittäin halua kuulla minkäänlaista mielipidettä elokuvasta ennen sen katsomista. :P

Hanna

Mulla on samat sukkikset. Ostin kokoa M, kun S-kokoiset, jotka yleensä on sopivat, oli loppu. Niin ai että on kiree vyötärökumppari! Lahkeessa riittää pituutta naapurillekin, mutta vyötärö aiheuttaa vatsakipuja. Osuiko kohdalle maanantaikappaleet, kysyy hän. Muuten ois niin kivat ja lämpimät :p

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011