Käytiin vanhalla työporukalla katsomassa paljon ennakkokohua herättänyt 50 Shades of Grey ja kuten arvata saattaa, leffakokemus ei ollut kovin järisyttävä. En tosin olettanutkaan että sen sortin kirjaa saisi mitenkään käännettyä kiinnostavaksi mainstream elokuvaksi. Ensimmäinen mies leffateatterista pakeni 20 minuutin kohdalla :D Mutta leffa sopi täydellisesti meidän työporukan linjaan, ollaan käyty vuosikausia yhdessä katsomassa tämän tyylisuunnan pätkät aina Magic Mikesta lähtien. Huumoria se on huonokin huumori.

50 harmaan sävyä löytyy myös vaatteistani.


Herra Halloweenkurpitsa jäi vahingossa lumikinoksen alle ja paljastui talviuniltaan nyt :D poloinen. Seuraava leposija on komposti.Tykkään niin paljon näista Black Milkin tummista trikoistani. Nämä ovat melkein jo asialliset, näyttävät nopeasti katsoen pillifarkuilta. Etenkin jos on tavallinen harmaa takki parina. Joskus kannattaa olla hankkimatta kaikkia vaatteitaan kuosien ja värien härdellinä.

Kommentit (12)

Kissa
1/12 | 

Hahaha voi kurpitsaa!! Herra jaksaa silti hymyillä vielä rankan talven jälkeenkin.

Lueskelin tuossa muuten aikani kuluksi kaikki 789 sivua blogitekstejäsi. Näin meillä remontin keskellä kulutetaan aikaa... Köh köh.

Minna
2/12 | 

Ikinä ei saisi lukea kirjaa ennen leffaa =D aina siinä vaan pettyy kun kuvittelee mielessään kaikki henkilöistä lähtien ja leffassa onkin ihan eri systeemit.

Minna
3/12 | 

Mä jotenkin tykkäsin leffasta, mutta en olekkaan lukenut kirjaa. Jotenkin kävi samat kun Twilightin (älä tuomitse =D ) kanssa, ei ollut oikein odotuksia mut uppos kyllä!

Ninni
4/12 | 

Todella BLAAH! En mitään suunnattoman suuria odottanut ko. leffalta, mutta miten ihmeessä siitä oli saatu niin T-Y-L-S-Ä... Raahasin mieheni katsomaan tätä ja ressu meinasi nukahtaa kesken kaiken :D

Tylsä oli ensimmäinen kommentti minunkin suusta leffan jälkeen! Ainekset olisi ollut vaikka mihin, vaikka kirjakin oli jo suht tylsä ja harlekiini.

My&Mini
5/12 | 

Hienot nuo sun black milkit tosiaan. Sopivat erityisen hyvin harmaaseen takkiin. Minkälaisen koon otit black milkeistä verrattuna sun tavalliseen housukokoon? Mietin et menisköhän yhtä kokoa pienempi leggarikoko kuin tavallisesti, leggareilla kun on tapana aina vähän venähtää käytössä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011