Ne teistä, jotka lukevat Oliviaa, huomasivatkin ehkä tutun tyypin punaisine takkeineen lehden sivuilla :) Minusta tehtiin lehteen luottovaatejuttu, eli 5 vaatehuoneeni käytetyintä asiaa.


k7

k7


k6

k6

Kerrankin lehtikuva jossa en näytä ihan niin tyypilliseltä minulta eli vaivaantuneen typerältä :D kiitos vaan rennolle kuvaajalle. On ihmisiä jotka pystyvät käskystä loihtimaan kameralle maailman luonnollisimman ja kauneimman hymyn, ja sitten olemme minä ja Frendien Chandler.

Kommentit (16)

Se Ex-Miehelleen Keikistellyt
1/16 | 

Täytyy ehkä vierailla lehtihyllyllä! :)

Minäki kuuluun muuten samaan sarjaan.. On täysin mahdotonta näyttää luonnolliselta kuvissa! Mutta hyvän kuvaajan kans sekin onnistuu? Voin siis syyttää kuvaajia! :D

s.
2/16 | 

Rrrakastan tota punasta trenssitakkia, itseltäni löytyy trenssejä myös vaikka minkä värisinä ja -mallisina, ainoastaan Täydellinen Sininen puuttuu (: Oliko tuo juttu muuten oliviassa vai trendissä? Itselleni trendi tulee niin muistelisin vaan tällaista nähneeni.. on myös mahdollista että allekirjoittaneen muisti rakoilee:D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/16 | 

keikistelijä: tuon jutun kuvaaja oli niin huippu, sellainen joka sai nauramaan ja jotenkin tsemppas puhumalla koko ajan, eli rautakankijäykkä kuvattava melkein unohti koko kameran :) et kyl se on kuvaajastakin kiinni, joskin malliltakin puuttuu kuvauksellisuuden geeni xD

s: oliviassa tietty :) itse löysin täydellisen sinisen mekkohelmaisen trenssini pari vuotta sitten niinkin eksoottisesta paikasta kuin Gina Tricot :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Rakastunut
4/16 | 

Kuvissa olevat saappaat, mistä niitä saa? Aivan täydelliset väriltään ja malliltaan!

Anttu
5/16 | 

Itse olen pitkään metsästänyt tuollaista täydellistä ruutupaitamekkoa, mutta vielä ei vastaan ole tullut. Pituutta on itsellä niin minimaalisesti, että monesti tuollaiset mekkomallit ovat sitten tuonne reilusti polvien alle, ja pitkistä paidoistakaan en ole vielä hyvää löytänyt.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
7/16 | 

rakastunut: noi on kolmisen vuotta sitten ostettu tukholmasta ja olet ihan oikeassa, ne ovat perfectot :D en muista noiden merkkiä enää, sekin on kulunut pois harvinaisen kovan käytön jäljiltä.

anttu: tuon mekon kun aikoinaan löysin niin kyllä riemu ratkesi, minulla ei taida olla mitään noin täydellisen muotoista vaatetta... tuntuu että tuollaista välimallin helmaa ei oikein nykymuodissa suosita vaan vaatteet ovat joko vartalonmyötäisiä tai sitten jättihelmalla varustettuja.

mira: sen mikä tuli justiinsa kauppoihin, eli maaliskuun :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

8/16 | 

Aaa, pakko hipsiä lukemaan tuo juttu jossain välissä! Näytät tosi kivalta noissa kuvissa! :)

Mun mielestä luonnolliset kameralle hymyilevät ihmiset ovat loppujen lopuksi tooooosi harvassa, tuntuu, että aina kun tempaisee kameran esiin, ihmiset alkavat hymyillä ärsyttävän pinkeästi ja teennäisesti.

Olenkin sitten kehittänyt tehokkaan harhautuksen, että otan ensin tyypeistä ihmissyöjähymykuvat. Sitten kun porukka rentoutuu ja luulee kuvien oton olevan ohi, räpsäisen kuvat, missä näkyy aidot hymyt ja naurunpuuskat, mitkä ovat paljon kivempia säästää. (Poistan toki aina armollisesti ne kuvat missä joku on ihan pellit auki :D)

Mervi
9/16 | 

Hih, mulla vaivaa "kasvohalvaus" valokuvissa aina kun satun tiedostamaan että jossain on kamera ja yritän siinä sitten näyttää luonnolliselta. Parhaat kuvat on tulleet yleensä kun ei ole ollut mitään käsitystäkään kameran läsnäolosta, näkyy jopa sama ihminen niissä kuvissa jonka peilistäkin tunnistan. :)

Mä muuten <3 Chandler

Kamerakammo
10/16 | 

Heh, hauskasti sanottu tuo "kasvohalvaus", kuvaa täydellisesti sitä tunnetta, joka iskee tasan joka kerta kun joku kaivaa kameran esiin :) Siskon kanssa todettiin, että edes jollain tasolla siedettäviä kuvia tulee kun yrittää hymyillä kuvissa. Aina sekään ei kyllä riitä... :)

14/16 | 

Sama juttu täällä noissa poseerauksissa, pitää ottaa monta huonoa otosta saadakseen yhden kohtuullisen :) Tuo ruutumekko on suosikkini ja juttu oli muutenkin hyvin tehty.

Kukkis
15/16 | 

Täytyy yrittää saada uusin Olivia salilla käsiin :) Kivan näköiset kuvat näin pikavilkaisulla esiteltynäkin. Mä hämmästyn joka kerta, miten upeita ammattikuvaajan otokset ovat (meillä on valokuvaajaystävä, joka ottaa meistä perhekuvia säännöllisesti).

Soni
16/16 | 

Ahahaa! Tuo Chandler-viittaus iski niin hermoon, että ei järkeä! =D Ne sen ilmeviritelmät on jotain niin hillitöntä ja itestäni kanssa tuntuu, että se oma "hymy" muistuttaa juuri sitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011