Eilen kirjoittelin Andy McCoyn 80-luvun tyylistä ja kuinka se toimi inspiraationa kuluneella viikolla, oli pakko pukea sama asu uudelleen ylle että sain siitä todistekuvat. Tämä on todella hyvä esimerkki siitä, miten reagoin välittömästi visuaalisiin kuviin. Lukuunottamatta tätä asua olin koko viime viikon kiireestä kantapäähän mustiin pukeutunut (yhtä punaista paitaa ja tummanvihreää takkia lukuunottamatta). 

Olen ehdottomasti more is more -tyylin kannattaja. Kun yhdessä asussa on tarpeeksi kuoseja sekaisin, sitä enemmän siitä pidän. Minimalisti saisi päänsäryn kanssani.

Takki: Vintage / Mekko: Zara / Hattu: KN Collection / Hansikkaat: Primark / Laukku: Vintage

Tuleeko muille 70-luvun vibat kun leopardikuosinen tekoturkki on yhdistetty pitkään kuosimekkoon? Jostain syystä minulle tuli mieleen seiskytluku (ja takuuvarma kylähullun maine, mutta ei mennä sinne). Tyttäreni kommentoi äsken kuvan nähdessään että äiti on Täti Monika :D

Kommentit (4)

Halina
1/4 | 

Näyttää ihanalta kokonaisuudelta ja tulee mieleen ihan joku elokuvalook! :) tykkään varsinkin hatusta ja takista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010