Luomiväri itsessään ei ole 40 vuotta vanha, mutta sävystä tulee mieleen äidin nuoruuskuvat. Lumene lähetti minulle PR-lahjana kevään uutuusmeikkejä, ja tämä kyseinen kylmänhopea väri sävähdytti heti. Hopea tekee taas  tuloaan luomiväririntamalle, ja yksi sen kauneimmista sävyistä on 70-luvulle ominainen viileän sinertävä sävy. Blueberry Long-Wear Crystal -sarjaan kuuluvan värin numero on 35, Tuulen maa.
Sävy taittaa vain hienovaraisesti siniseen, ei tarvitse pelätä todellista Abba-lookkia, mutta sinistä on kuitenkin riittävästi että väri hohtaa luomilta.
Saman sarjan luomivärit ovat minulla aktiivikäytössä muutenkin, runsaspigmenttiset värit ovat harvinaisen kestäviä jopa tälläisellä itkusilmällä (herkät silmäni vuotavat herkästi tuulessa). Rajauksena aina KIKOn vedenkestävä rajaus, se ainoa joka kestää vaikka viikon itkufestarit liikahtamatta paikaltaan. GOSHilla oli vastaava väri valikoimissa, mutta sitä ei ole enää näkynyt sokkarilla GOSHin hyllyssä.
Sinertävän luomivärin pariksi laitan silmänurkkaan alas usein neutraalia ruskeaa luomiväriä, etten näytä liian discopallolta. Samoin huulipunavalinta on mahdollisimman nude.

Kommentit (8)

Katar
1/8 | 

Löysin tuon samaisen GOSHin tilalle Estee Lauderin double wear zero smudge liquid eyelinerin eikä muuten liiku mihinkään
(täälläkin ollaan itkusilmiä ja muun muassa tänään tuo ihanan kirkas auringon paiste sai silmäni vuotamaan hullun lailla mutta rajaukset on ja pysyy)

Tipitii
3/8 | 

Abba... heti piti käydä youtubessa kuuntelees super trouperia :DDD
Pitääkin katsella noita Lumenen luomivärejä, kun seuraavan kerran tarvii täydentää kosmetiikkavarastoja.

Asta
4/8 | 

Minäkin kovasti olisin kiinnostunut mistä KIKOn meikkejä saa Suomesta. Erityisesti jos Tampereelta saa :)

mymmeli
8/8 | 

huuliin vaan fuksiaa ja papiljottikiharat päähän, johan muistuttaa miunkin äitini nuoruuskuvia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013