Ihan vaan että edes joskus uskaltautuisin oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, päätin että vietän viikon housuissa. Minulle kuitenkin on kulkeutunut muutamia housuja vuosien varrella mutta käyttöä niille ei ole pahemmin löytynyt. Näiden housupäivien ideana ei ole pelkästään vetää jalkaan housuja, vaan halua pukea ne omaan tyyliini. Niin että asustani voi edelleen sanoa että ihan minun näköiseni. Pointti nimenomaan siinä että näyttäisin itseltäni myös ilman hameita ja mekkoja. Katsotaan miten kaverin käy.

Ensimmäisenä päivänä seisoin vaatekaappini edessä pää ihan tyhjänä, mitä ihmettä oikein laitan ylleni. Kamalaa joutua miettimään pukeutumistaan, kun normaalisti kävelen yläkertaan, puen puolessa minuutissa ja se on siinä. Otin käsiini pappahousujen pappahousut (kirppislöytö) ja totesin että näillä mennään.

Pidän kyllä pappiksista todella paljon, mutta en oikein tiedä miten ne yhdistäisin. Etenkään omaan tyylini sopivaksi. Putit käärimällä pukeutumisen peruselementtini eli kengät pääsivät esiin, joten valikoin Parikan Frida-nilkkurit jotka ainakin näkyvät. Paitavalinta taas kohdistui Lindexin pallokuvioiseen sifonkiteeppariin, suuret pallurat ovat ihan minua.
Viihdyin näissä kuteissa yllättävän hyvin, ehkä juuri siksi että väljät pappikset ovat samaa mukavuustasoa kuin tavallisesti käyttämäni hameet.

Vähän haparoiva alku, mutta pääasia että päästiin alkuun :)

Kommentit (19)

3/19 | 

Tosi hyvät ekalle housupäivälle, kyllä asu kuvastaa tyyliäsi :) <3 Jään mielenkiinnolla seuraamaan housuviikkoasi, kaipaan nimittäin itsekin ideoita housupukeutumiseen! Farkkuja käytän kyllä, mutta haluaisin oppia käyttämään housuja, esim. tuollaisia pappatyylisiä ^__^

Entäs jos
5/19 | 

Entä jos nuo housut lyhentäisi vajaamittaisiksi? Laskeutuisi kauniimmin kun lahkeen reunat olisivat skarpit. Saattaisivat myös tuntua kevyemmiltä ja trendikkäämmältä päällä :)

Valkoinen tähdikki
12/19 | 

Kiva yhdistelmä! Mitä, jos laittaisit puseron helman housuihin? Saisit kapean uuman näkyviin. Siihen sopisi myös vyöt tuomaan vaihtelua ja naisellisuutta.

Minna
15/19 | 

Mä olen sun blogin myötä alkanut enemmän mekkoihmiseksi. Päätin, että aina kun on joku biletilaisuus niin mekko. Sukulaislasten synttärit, mekko ja hei, toimii! Mun mekkovalikoima on nelinkertaistunut viimisen parin vuoden aikana!

pikkuski
16/19 | 

Oletko kokeillut laittaa paidan housuihin? Monesti sinulla on paita myös hameen sisällä, eikä helman päällä. Saisiko sillä tavalla housuasusta enemmän omannäköisen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012