Toisena päivänä housujen pukeminen meni niin putkeen että tykkäsin asustani tosi paljon. Ei ollut yhtään sellainen olo että yritän olla jotain muuta kuin oikeasti olen. Tämä johtuu ehkä siitä että puin housujen päälle mekkomaisen tunikan, mutta ei kai sekään huijausta ole :D


Tämä asu pääsee vakkarikäyttöön ihan varmasti, nyt olin oikeasti kuin kotonani. Pilkkuhousut ostin pakon edessä New Yorkin matkalla, koska siellä tuuli monena päivänä niin älyttömän paljon että tavalliset hameenhelmani olivat koko ajan vaarassa olla korvissa. Että siinäpä sitten syytä ostaa housut. Onneksi löytyi noin kivat.


Viikon paras juttu oli löytää vihdoin tuo Korsin keltainen laukku, joka on ollut AWOL muuton jäljiltä. Olin neropattina tunkenut sen isomman laukun sisälle, ja vielä sellaisen laukun mitä en juurikaan käytä.


Kenkinä vanhat Vintron ruskeat kiilakorkonilkkurit.


Kokeillaas sellaista luonnollista hei mä tässä kävelen ihan huolettomana -kuvaa.


Jep.

Kuvista huolimatta housupäivä numero kaksi oli käyttäjälleen erittäin mieleinen.

Kommentit (12)

ANN
3/12 | 

Hei! Tästä on varmaan ennenkin ollut puhetta, musta mistä ostat mustan alusmekkosi? Olen myös pitkähkö (172cm) ja mekot ja hameet saattavat olla harmillisen lyhyitä: ostin juuri aivan täydellisen kietaisumekon, mutta haluaisin käyttää sitä töissä, ja nyt siinä on vähän vilautteluvaaraa... :( Alusmekolle olisi siis tarvetta. Entä oletkohan pidentänyt helmoja koskaan?

mellorine
7/12 | 

Hah, tuo tuuliprobleema on juurikin se syy miksi käytän hameita harmillisen harvoin. Tosin kaupunki ei ole ihan New York, vaan Helsinki. Varsinkin Kalliossa on ihan mahdotonta kulkea lyhyellä ilmavalla hameella vilauttelematta :D

8/12 | 

Hauskan näköiset pilkkuhousut! Sinun näköiset todellakin ja kiva asu :) Näytät minun silmiini mekoissasi jotenki "ryhdikkäämmältä" tai pukeutuneemmalta kuin housuissa, en tiedä mistä johtuu... :D

Paula
10/12 | 

Luin ensin että "PIKKUhousut ostin pakon edessä New Yorkin matkalla, koska siellä tuuli monena päivänä niin älyttömän paljon että tavalliset hameenhelmani olivat koko ajan vaarassa olla korvissa." :D :D mutta anyway... Ihanaa nähdä vähän vaihtelua mekkoihin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012