Koska edellinen asu oli niin epämukava, päätin että neljännen päivän housut on pakko olla jotain erityisen kivaa. Nämä Modströmin porkkanahousut ovat ehdottomasti suosikkini, harvinaisuus housujen joukossa. En olisi ikinä uskonut että porkkanamalli kolahtaa, koska ylhäältä väljät ja punttia kohti kapenevat housut kuulostavat liian insinöörille. Anteeksi insinöörit, tarkoitan nyt sitä sarjakuvien stereotypiaa :D


Tämän asun juttu oli herrainkengät ja pilkulliset nilkkasukat. Tämä tuntuu olevan se tekijä miten saan housuista eniten itseni näköiset. Yhdistän nilkkapituisiin housuisiin kivat kengät ja mahdollisesti myös kuviolliset sukat.Valkoinen teeppari sai parikseen Laurasen pennikorun.Kolmannen päivän kauhuasun jälkeen tämä neljäs päivä oli suorastaan pala taivasta. Melko yksinkertainen kokonaisuus mutta kun mukana oli vähän pilkkusukkaa ja herrainkenkää niin asusta tuli heti oma.

Kommentit (6)

Elli
4/6 | 

Nyt on mielestäni kiva asu joka näyttää ihan Nelliinalta :) Hauskat yksityiskohdat kuten tuo kaulakoru ja pilkkusukat kruunaavat simppelin ja toimivan asun. Jatkoon :)

Sinnu
6/6 | 

Lueskelen nyt takautuvasti blogia, housut näyttävät kuvissa hyviltä! Housumimminä ja hillitymmän tyylin ihannoijana en varsinaisesti lue blogiasi tyylisi vuoksi vaan muiden juttujen, mutta housupostauksista ainakin kahdesta sain ideaa itsellenikin! Hameet on mulle näemmä totaalisen liikaa myös muiden päällä :D pitäisi varmaan itse ottaa viikko housuitta- projekti. Kai sen voi tehdä kahdella hameella ja kahdella mekolla. Mahtuukohan ne mulle vielä...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011