Toiseksi viimeinen housupäivä ja tällä kertaa valitsin farkut. Nämä Please Jeansin ikivanhat MC Hammer -tyyliset farkut ovat muruseni farkkurintamalla. Rennot, mukavat ja sitä rataa. Pukeutumisessa suosin mukavuutta, olen valmis kärsimään (vähän) vain kenkien vuoksi.


Katupöly ei ainoastaan tee tuhoja silmilleni, vaan myös kengilleni. Ei pysy musta mustana tällä hetkellä.Itken verta että tämä vanha reuhka pikkulaukkuni alkaa olla tiensä päässä, sen tekonahkapinnasta on irtoillut jo kunnon palasia. Etenkin tuolta toiselta puolelta joka hinkkaa käytössä vaatteisiin. Tässä on se syy miksi ostan mielummin nahkalaukkuja, olkoon vähän kalliimpia (paitsi jos tekee kirppislöytöjä) mutta ne ainakin kestävät käytössä.


Tämän farkkuasun suhteen testasin sitä, että yhdistin sellaisenaan housuihin tuon paljon hameiden kanssa käyttämäni keltaisen Indiskan neuletakin (saatu) ja Lindexin sydäntopin. Periaatteessa ihan jees, vaikkei tämä asu nyt varsinaisesti räjäyttänyt tajuntaani. Ystäväni sanoi että näytän normaalilta. Näytänkö yleensä sitten epänormaalilta :D

 

Kommentit (19)

Lissu
1/19 | 

Toki :) Vaikka ei se haaste ole :D Mutta sit mä taidan olla tauottajatyyppiä; joku kuukausi menee kokonaan mekoilla ja toisessa ne tietyt farkut on tyyliin kokoajan päällä :'D

3/19 | 

Minäkin kärsin parhaillaan, koska luottolaukkuni alkaa olla niin kulunut, ettei sitä oikein kehtaa enää käyttää. :( On mulla muita laukkuja ihan kiva kokoelma, mutta se yks on kokonsa ja taskujensa määrän ansiosta voittamattoman kätevä arjessa. Yhyy.

4/19 | 

Hih kyllä vähän "hassua" nähdä sut housuissa, vaikka nekin tietty sulle sopii ;) Mun pitäisi opetella käyttämään enemmän hameita, jotenkin kummasti aina nappaan vaatekaapista ne housut... :D Päinvastainen ongelma siis!

Katar
6/19 | 

Itse juuri heitin samaisen laukun roskiin kun laukun toinen puoli "kuoriutui" kokonaan..

Lissu
9/19 | 

On omituista, kuinka ihmiset valittelevat, että kuinka vaikeaa on pukea päälleen housuja tai hameita. Hameihmiset valittavat usein esim. farkkujen epämukavuutta. Ratkaisuna olisi joko pysyminen niissä hameissa tai kunnon farkkujen ostamisen opettelu. Epämukavuus ei johdu farkuista; vaana väärästä koosta, mallista, tai vaikka tyylistä! Sitten vain valitetaan, vaikka oikeasti voisi itse ostaa hyvät farkut ja olla tyytyväinen. Hameet taas ovat muka vaikeita yhdisteltäviä, vaikka jonkun henneksen mustan hameen saa yhdistettyä mihin vaan! Asusteilla asusta saakin ei-niin-tylsän. Ja niin kovasti kehuskellaankin, kuinka vaikeaa on pitää housuja ja on niin-mekkoihminen-että, vaikka sillä ei ole mitään väliä. Ihmiset vain ajattelevat että mekot ovat ainutlaatuisia, ja niiden käyttö tekee sinusta uniikin. Olen puhunut. T: En luokittele itseäni, paitsi jos pitää niin olen VAATEIHMINEN

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Se on hienoa että sulle vaatteet ovat vain vaatteita ja suhtaudut niihin noin mustavalkoisesti, mutta suurimmalle osalle merkitsee enemmän se oma fiilis siinä vaatteessa eikä sillä ole mitään vaikutusta vaikka oman tyylin ulkopuolinen vaate olisi kuinka istuva ja mitoiltaan sopiva :) minäkin esimerkiksi suhtaudun vaatteisiin enemmän tunteella kuin sen perusteella että sopiiko joku minulle. Että me ongelmaiset jatkamme harjoituksia housujen/mekkojen/xx kanssa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Maisa
10/19 | 

Vinkki vanhan lempilaukun elvytykseen ja jatkoon, teetä vanhan mallin mukaan nahasta uusi. Jos malli toimii ja on kiva niin miksei sellaiseen voisi panostaa. Veikkaan että esim. Tamperelaisen Humbugi asusteen Anni osaisi taikoa vastaavan laukun :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/19 | 

Nämä farkut ovat kyllä mahtavat :D pitää toivoa että ne kestävät vielä vuosia ja vuosia! Mutta tällä hetkellä on näkynyt eri brändien valikoimissa mielestäni vähän tuota samaa tyyliä, siis ihan perus ketjukaupoista lähtien eli ehkä sulla on kohta haaremifarkkumarkkinat käsillä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

12/19 | 

Oma pukeutumistyylini poikkeaa sinun tyylistäsi lähes kokonaan, mutta jos saisin napata yhden vaatekappaleen vaatekaapistasi, niin ottaisin ehdottomasti nämä farkut! Olen luvattoman kauan metsästänyt täydellisiä hieman löysempiä ja nimenomaan haaremimallisia farkkuja, mutta kun ei löydy niin ei löydy :( :D

iipi
13/19 | 

Oi, mulla on tuo laukku sinapinkeltaisena! :) Ja samaa olen murehtinut, meinaa pinta kärsiä..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011