Viimeinen päivä, ja sitten sain taas takaisin rakkaat helmani ja pukeutuminen nopeutui huomattavasti. Säästin haasteen viimeiseen päivään yhdet ihan erityiset housut, vaikka en ole ihan varma voiko näitä laskea haasteen mukaisiksi housuiksi kun näyttävät melkein enemmän hameelta. Mutta housut ne kuitenkin ovat. Maison Martin Margielan ja H&M:n yhteistyömalliston hauskin vaatekappale on tässä, jättihousut kääräistynä hameeksi. Housuhameeksi? Kuvat ovat ylivalotettuja että housujen malli oikeasti näkyy.


Jättihousut ovat ihanan pöhköt, ja siksi juuri pidän niistä. Tosin punttien laahatessa melkein koko ajan jostain kohtaa maassa, voisin mainita että nämä eivät ole ne näppärimmät mahdolliset. Onneksi on pesukone.


Näistä oli myynnissä vaaleansininen farkkuversiokin, ne olivat ehkä vähän liikaa minulle, mutta olisi kiva nähdä miten joku tyylitaituri saa ne toimimaan täydellisesti. Ei ole tullut vielä kertaakaan katukuvassa vastaan ikävä kyllä.

Helppo DIY-vinkki, etsi käsiisi 10 kokoa liian liian suuret miestenhousut, hyppää housuihin, kietaise ne vyötäröltä sopivaksi ja ompele kiinnityshakanen/nappi oikeaan paikkaan. Valmista :D


Viikon ajatuksia yhteenvetona:

- Housujen kanssa jouduin oikeasti miettimään pukeutumistani, en tykännyt. Se oli outoa ja vei liikaa aikaa, mutta tietyllä tavalla se oli myös piristävää. Voisin harkita tätä pukeutumisen ajattelua esimerkiksi kerran viikossa, jolloin siitä ei koidu turhan paljon vaivaa.

- Housujen kanssa jouduin sen harvinaisen tilanteen eteen että minulla ei ole mitään päälle pantavaa. En tykännyt. Olen niin tottunut siihen että vedän vaatteet ylle nopeasti sen kummemmin niitä ajattelematta, koska vaatevarastoni on niin minua. Olen rakentanut toimivaa itseni näköistä garderobia vuosikausia juuri siksi että välttäisin pukeutumiskriisit.

- Sain todella paljon kommentteja vaatteistani läheisiltäni, lähinnä ihmettelyä siitä että miten sulla on housut! Mieheni naureskeli melkein joka aamu miten oudolta näytän. Ja miten järkyt ne pappahousut hänen mielestään olivat hah! Käänteisesti voi miettiä että vannoutunut farkkufani käyttäisi viikon hameita, miten lähipiiri reagoisi. I dare you farkkumimmit ;) minä voin lainata tarvittavat hameet.

- Kun kävin kaupassa eräänä päivänä mustissa porkkanahousuissa ja beigessä trenssissä, tunsin oloni viralliseksi virkanaiseksi. Se oli kummallinen olotila, koska virallisuus on yleensä se viimeinen mitä ajattelen omista vaatteistani.

- Löysin pari tosi kivaa yhdistelmää, joita haluan käyttää myös jatkossa. Erityisesti pallohousut ja sininen Mangon tunika oli niin jees, että voisin pukea ne vaikka heti huomenna. Löysin myös uudelleen Zaran chinot, otan ne käyttöön tänä kesänä ihan takuulla.

- Lopuksi voisin vielä todeta että tämä oli ihan hauska kokeilu. Pukeutumisessa sitä urautuu omiin juttuihinsa liian helposti, joskus on syytä vähän sekoittaa pakkaa. Jos siis ylipäänsä pukeutuminen kiinnostaa. Siinäkään ei ole mitään vikaa että käyttää sinisiä farkkuja ja valkoista teepparia vaikka hautaan asti jos niissä itse viihtyy.

Kiitos kommentaattoreille :)

Kommentit (4)

Halina
2/4 | 

Aika hauskat housut! :D ja pidemmille ihmisille sopiii tosi hyvin! mietin miltähän näyttäs mulla kun oon vaan 152cm :D?

Tää sun haaste oli tosi kiva ja pitäis itekkin enempi kokeilla kaikkea erilaisia asuja! Mulla ei kyllä ole mitään selkeää omaa kavaa, mikä sekin toisaalta on yksi mun ongelma, eli käytän sekä housuja, mekkoja, että hameita. Ja myös verkkareita. Hmm...mutta ehkä ns. "virallinen" tyyli eli jotku klassiset vaatteet ois se mikä eniten aiheuttais kummastusta jos vaihtaisin siihen :D

Suvi_p
3/4 | 

Ite oon just semmonen et jos kehtaisin, pitäisin joka päivä samoja vaatteita, en jaksa miettiä aamuisin mitä panna päälle :)

Sussu
4/4 | 

Pitäisi kyllä haastaa itsensä käyttämään ahkerammin mekkoja ja hameita! Kaappiin niitä on eksynyt ja muutenkin tulee kirppiksillä/kaupoissa katsottua tarjontaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011