Kaupallinen yhteistyö

Tein vielä Jolier-mekon lisäksi toisen alennusmyyntilöydön, joka sekin on second handia. Synkeä dramaattisuus on tyylinä täysin vastustamatonta, joten kohta ymmärrätte miksi tämä samettinen musta kasari(?)takki herätti kiinnostukseni. Hieman paksumpi takki on Suomen keväässä ja syksyssä (ja varmasti myös kesällä....) sangen kätevä. 

Tässä takki on kaulukset auki. Aivan huikea silkkivuori!

Tässä puolestaan näkyy kauluksen toinen käyttötapa. Napilla ylös nostettavat kaulukset kätkevät "nurjalle" puolelle mustat kukka-aiheiset brodeeraukset sekä mustia kiviä. Sama kuvio toistuu takin hihansuissa. 

Takit, joiden kanssa ei ole pakko ottaa kaulaliinaa mukaan, ovat todella käteviä. Silloin myös hattu toimii asun kanssa parhaiten, kun yläosaa ei tarvitse pönkätä. Hattuihmisenä tämä on ihan ykkösjuttu.

(Valkoinen pöly kankaalla on kevyttä jäähilettä, jota varisi takkiin paviljonkiin ripustettaessa.)

En usko, että vastaavaa tulee ihan äkkiä vastaan, vaikka näitä vintage Escadaa liikkuukin second hand -markkinoilla jonkun verran. 

Mukavaa viikonloppua ja helmikuun ensimmäistä :)

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010