Uunituore muotilehti ja iso kuppi kahvia, niistä on aamu tänään tehty.
Joko olette tutustuneet uuteen tulokkaaseen Costumeen? Mitä piditte?

Kommentit (27)

Iia
1/27 | 

Katselin tuota lehteä yksi päivä kaupan hyllyllä, mutten sitä vielä ostanut.. Täytyy varmaan käydä hakemassa se pois sieltä :)

2/27 | 

Ihana lehti! Ostin eilen ja lehti piristi aamuni. Mies heitti töihin moottoripyörällä ja tunsin itseni nätiksi maihareissa ja nahkatakissa. Tänään on sitten nutturan vuoro ja haaveilua Minna Parikan pupukorkkareista. Jos taso säilyy tällaisena, lehdelle on tässä uskollinen ostaja!

tiotao
4/27 | 

Tykkäsin kovasti, ostin ykkösnumeron lähikaupasta ja tilasin saman tien testimielessä neljä seuraavaakin lehteä kun halvalla sai :-) Uusi vuosi sitten näyttää millaisena taso on säilynyt ja rupeanko viralliseksi kestotilaajaksi!

maira
5/27 | 

En tykänny. Liian sekava ja "halvanoloinen". Ja liikaa mainoksia. Pysyttelen jatkossa vain Oliviassa ja Trendissä :)

6/27 | 

Ihan huippuhyvä lehti. Ihanan virkistävää, kun sai keskittyä vain siihen olennaiseen: muotiin ja kauneuteen. <3 Mä nyt vaan ehkä haluan muotilehden ostaessani lukea VAAN siitä muodista. Ja sama sisustuslehtienkin osalta. :)
Voi olla, että tuon joutuu tilaamaan kestona kotiin...

7/27 | 

Pidin. kyllä. Juurikin sopiva minulle 17v vuotiaalle tyttöselle joka ei tiedä mitä lehtiä pitäisi ostaa kun demit ja missmixit tuntuu liian lapsellisilta mutta taas trendissä ja olivissa on vähän liikaa kaikkia "voi ei olen 30v", juttuja minulle ;) (hei, luin varhaisteini-ikäni annaa ja gloriaa! :D)

...costume on ehkä Ellen jälkeen paras muotijulkaisu joka suomessa ilmestyy :)

ps. oi! ruotsin muotilehdet<3

8/27 | 

Ihana lehti kyllä oli! Kerrankin vain muotia ja kauneutta. Ei sisustusta, ei tylsiä henkilöhaastatteluja tai ruokareseptejä joita ei koskaan tule kokeiltua.

e

Oon niin samaa mieltä! Just tällasta pelkästään muotiin ja kauneuteen liittyvää lehteä oon kaivannutkin.

9/27 | 

Costume oli ihanan erilainen! Joskus vaan muoti ja kauneus riittää, muita pohdintoja voi sitten lukea Trendistä ja Oliviasta. Jään kyllä innolla odottelemaan mitä tuleman pitää. :)

riksu
10/27 | 

Ihan mahtava lehti, oikeastaan ihan eka oikea suomalainen MUOTIlehti. Ei hävetä julkisestikaan selailla tätä, kannessa ei lue "Tätä miehesi oikeasti tarkoittaa", "10 asentoa joista olet vain haaveillut" tai "Näin pokaat (mokaat) pikkujouluissa" :)

tiinu
11/27 | 

Mulla ei kyllä ihan kolahtanut. Layout tuntui jotenkin tukkoiselta ja juttuja ei taiton puolesta tehnyt mieli lukea, vaikka sisältö olikin hyvää, kun tsemppasi lukemaan. Lehden linja oli jopa liian keskittynyt pelkkiin pintapuolisiin juttuihin omaan makuun. En vissiin ihan tiennyt mitä tilasin, kun otin siitä muutaman numeron ennakkoon. Onneksi on vielä Olivia<3 siinä on sopivassa suhteessa kaikkea.

manna
13/27 | 

niin ja kyllä täytyy antaa palautetta vielä siitä, että bloggaaja ei ole toimittaja, mutta toki voi sellaiseksi tulla koulutuksen/kokemuksen myötä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

nimenomaan, musta on kurjaa että jos joku innokas toimittajan alku on ehtinyt tunnetuksi blogin kautta, hän saa ikuisesti otsaansa bloggarin leiman vaikka olisikin a) toimittaja koulutukseltaan tai b) itseoppinut (koulutus ei ole tae pätevyydestä, päteviä toimittajia on paljon myös kouluttamattomia). Eli se että bloggari = toimituksellisen materiaalin yhteydessä automaattisesti kirosana, on tavallaan vähän epäreilua.

ja tämä siis ihan yleisesti, minä en ole toimittaja enkä "toimittaja" :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

15/27 | 

Ei ollut minun makuuni :( Tosin en ole aikaisemminkaan hirveästi fanittanut mitään muotilehtiä. Tämän lehden kohdalla ongelmani oli se, että lähinä vain ihastuin mainossivuilla esiintyneisiin tuotteisiin, kun taas itse sisältö ei napannut millään tasolla. Liian kaukana omasta tyylistäni.

Aion silti vilkuilla Costumea lehtihyllyillä myöhemminkin, koska en millään haluaisi tuomita lehteä yhden numeron perusteella.

manna
16/27 | 

jep, selkeesti olivian "pikku-sisko", huomaa, että ei hirveen kokenutta porukkaa tekemässä (esim. just taitto yhtä sekamelskaa, punainen lanka hakusessa), mutta kokemuksen karttuessa voi vielä kohderyhmäänsä kolahtaa.

Henna
17/27 | 

Ei kolahtanut tännekään. Taitoltaan sekava ja täyteen ahdettu. Kaipasin myös ammattimaisempaa journalismia bloggaajajorinoiden sijaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011