Huomenna lauantaina 14.12. Tampere-talon Sorsapuistosalissa järjestetään joulumyyjäiset, missä kymmenet eri urheiluseurat, yhdistykset ja koululuokat myyvät käsintehtyjä lahja- ja joulutavaroita. Aikaa ostoksille on klo 11-15, ja syy miksi tästä huutelen on tietty se, että myös Tampere Roller Derby ry on paikalla. Meidän likat ovat leiponeet esimerkiksi Star Wars aiheisia herkkuja, joten aika eeppistä settiä luvassa :D Lupaan vetää tonttulakin päähäni jos löydän sen jostain.


Tervetuloa!

Kommentit (2)

Marjukka
2/2 | 

Olen tulossa!

Mutta, sulla on tuossa tekstissä VÄÄRÄ KELLONAIKA, ilmoituksessa on klo 11-15, tekstissäsi 11-16.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015