Toivottavasti teillä oli mukava ystävänpäivä. Minä vietin päivää kaksin Nöpön kanssa, kun meidän talouden miespuolinen on Lapissa. Ja ilta kului seuran vuosikokouksessa, kerrankin osui hyvälle päivälle tuo kokous ettei tarvinnut istua surkeana kotona koko iltaa ilman Sakua. Ystävänpäivälle siis, muina päivinä vuodesta en istu surkeana kotona ilman Sakua :D Olen ystävänpäiväromantikko, myönnän.

Mutta koska teemana oli Nöpö ja minä, ajattelin että tehdään päivästä extrakiva kissalle. Heittelin sille paperitolloja metsästettäväksi, annoin sen nukkua takissani (prkl) ja luin Aamulehden lattialla. Nöpölle mikään asia maailmassa ei ole niin siistiä kuin sinkoilla rapisevien lehden kulmien perässä ja lopulta vetäistä pitkälleen lehden päälle. Ei kovin rauhallista lukemista minun kannaltani, mutta kissan ilo oli ainakin taattu.

Tässä vaanitaan silmä tarkkana josko vielä joku kulma rapsahtaisi.Siitä on myös äärimmäisen ihanaa yrittää dipata häntänsä kahvikuppiini, tai siltä se ainakin vaikuttaa jos erehtyy juomaan kahvia lattialla istuen, puuhkahäntähyökkäys tulee jokaisesta ilmansuunnasta! Kissat, päiviemme ilo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

kukkaisunelmia
1/13 | 

Ihana Nöpö! Lehteä on kyllä aivan parasta lukea lattialla. Tilaa on riittävästi ja fiilis on aivan erilainen kuin pöydän ääressä. :)

Viivitys
4/13 | 

Nöpö varmasti arvosti teidän yhdessä viettämäänne ystävänpäivää (tai mitä ne kissat nyt arvostaisivatkaan.. ) :o).
Meilläkin on turha kuvitella lukevansa minkäänlaista lehteä ilman, että joku iskee hanurinsa juuri lukemasi artikkelin päälle! Lehden alle on myös kiva yrittää sukeltaa :oD! Hassuja nuo kissamaiset!

Anna
5/13 | 

Itku tirahti tätä lukiessa ja kuvia katsoessa, meidän kissa kun tapasi aina tulla sanomalehden päälle makaamaan, luki sitä sitten missä tahansa. Jouduimme lopettamaan 12-vuotiaan karvapyllymme toissapäivänä, jo useampi vuosi sitten todetun sydänvian äidyttyä lopulta niin pahaksi ettei muita vaihtoehtoja enää ollut. :-( Monta vuotta porskutettiin lääkkeiden voimalla, mutta nyt kisun oli valitettavasti aika suunnata uusiin seikkailuihin <3

Chenille
6/13 | 

Voi, meillä myös yksi lehti-intoinen, tosin meidän neiti ei hyökkäile vaan pistaa peffansa keskelle lehteä ja jää siihen tuijottamaan joskos emännän aamujugurtista tippuisi jotain.

Marpalo
7/13 | 

Kissat, nuo päiviemme ilot! Paitsi silloin, kun niillä on "kevättä rinnassa"... ja ne mouruavat yöt läpeensä!! Meidän pikkukisusta on tullut nuori aikuinen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011