Ensin oli sinistä ja leimuavaa...


Ja hyvin pian maailma värjäytyi vaaleanpunaiseksi.


 


 

Vapaapäivänäkin kannattaa herätä ajoissa, jos voi juoda aamukahvinsa näin upeassa väriloistossa.

Kommentit (16)

Anni

Muutama muukin asiasta jo mainitsi mut tosiaan säikähin ensin että tarkotit otsikolla uusinta (ja tällä kertaa onneks viimeistä) Twilight-leffaa :---D

Itse asiaan, nuo värit ja Tampere... *_* Pakko päästä sinne pian, viime kerrasta alkaa olla jo pari kuukautta.

Aivan sairaan makee kuva erityisesti toi missä näkyy Aleksanterinkirkon ristit ja Klingendahlin piippu! Huh huh. Olisinpa ollu vapaalla, täältä bunkkerista ei pääse auringonpaistetta edes näkemään päivän aikana kovin helposti :P

myohmy

Upeita kuvia! Kerrostalossa on se hyvä puoli, jos asuu korkealla, että maisemat on hienot. Minulle tuli tuosta otsikosta vain mieleen Twilight... :D Onko tuo iso rakennus tuossa muuten Metso? Jos on niin olen tosi kade, että sinulla on noin hieno kirjasto noin lähellä. Toivottavasti käytät sitä. Ja kirjaston kahvilasta saa aivan järjettömän hyviä cappuccinoja. :) Mukavaa vapaapäivää!

reetta

hahah, ajattelin otsikon nähdessäni että esittelet asun joka päällä oot käynyt Twilight Aamunkoi -ensi-illassa... ei sentään! Hyvä otsikko ;)

Flore

Olen muuttamassa pian samoille kulmille ylimpään kerrokseen, ja tämä ei ainakaan vähentänyt muuttokuumetta. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011