Raskausaikana vieroitin itseni Zero Coca-Colasta, joka on ollut paheeni numero yksi jo vuosia. Olen pysynyt tiukkana asiassa edelleen, enkä ole ostanut kotiin yhtä ainutta tölkkiä vaikka kuinka mieli tekisi. Korvasin cociksen vichylla, koska ilman kuplia ei voi olla. Vielä cocistakin parempaa on Dr. Pepper, mutta sitä ei onneksi ole ollut tölkissä tarjolla lähikaupassa. Pepper kuitenkin kuuluu asiaan aina kun pääsen syömään vanhaan kunnon Dineriin, sillä ei ole hampurilaisateriaa ilman tohtori pippuria.


Poikettiin Koskarin keikalla syömässä Daddy`s Dinerissa ja voin kertoa että tällä kertaa en todellakaan valinnut lautaselleni salaattia. Typerin idea ikinä sekin taannoinen kokeilu. Aina kun on mahdollisuus ottaa hampurilainen, ota hampurilainen. Olkoon se ohjenuorani jatkossa.


Paksut kuviosukkikset H&M.


Meinasin sortua Verkkokaupassa Dr. Pepper 24-packiin kun ne laatikot oli laitettu vähän turhankin houkuttelevasti kassojen viereen, mutta sain hillittyä. Ehkä nämä sihijuomat maistuvat kuitenkin parhaimmalle kun nauttii niitä vain harvoin eikä joka päivä. Sanoi hän kaihoisana ja lähti hakemaan vichya jääkaapista. Plaah.

Ps. ystäväni Olivia Rouge on jäämässä pian äitiyslomalle, joten meneillään on parhaillaan mekkovaraston tyhjennysmyynti. Käy tsekkaan löytyykö alesta jotain ihanaa jos helmat ovat juttusi!

Kommentit (4)

myohmy
1/4 | 

Cokis cokiksena, itse juon aina the real thing, ei mitään peppereitä tai lighteja. :) Toki aika harvoin, koska addiktiovaara on suuri. Jos tulette Lahteen niin ihan Lahden läheltä löytyy tien varresta entinen Pika kievari nykyinen Bus Burger. Diner paikka, jossa tunnelmaa, oikea amerikkalainen koulubussi pihassa ja ennen kaikkea aivan mahtavat hampurilaiset! Nam! Hamppariloverin unelmapaikka! löytyy osoitteesta Savontie 409 15230 Lahti

Tiina
2/4 | 

Hah, mulla AIVAN sama addiktio! Eilen tasan 4 kk ilman zc-c:a! Meinaan ehkä maistaa uuden vuoden aattona... jos luonto antaa periksi... :)

Reetta
3/4 | 

Mä olen niin kokisriippuvainen, että en tahdo oikeasti edes miettiä, kuinka paljon sitä tulee juotua... Tupakoinnin lopetettuani "piti" addiktoitua johonkin uuteen asiaan ja se oli minulla sitten kolajuomat (kelpaa ihan tavallinen Coca Cola, zerot, lightit, Pepsit, maxit ja nextit..). Lupasin itselleni, että joulun jälkeen otan taas niskalenkin ja opettelen tästä pahasta tavasta eroon. Nimimerkillä, hampaat tippuu kohta suusta...

ilona
4/4 | 

Mulla on himo tuohon Hartwallin jouluomenaan! Ai hitsi miten hyvää ja ihanaa kun sitä saa 12-packissa. Harvemmin muuten juon limppareita, joskus lighti ananasta, mutta tuo jouluomppu! Hyvä silti että se on vaan sesonkilimu, niin ei mene ihan överiksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011