Tulihan sitä luntakin sitten lopulta, heti kun virallinen joulu oli ohi :D After-joulu valkoinen. Nyt on taas nättiä. Lumi tekee niin paljon maisemointia tähän aikaan vuodesta, että sen puute tuntuu kaikin tavoin väärältä. Viime viikolla oli ihan lokakuinen tunnelma. 

Poikettiin Annin ystävän synttäreillä tänään ja valitsin näyttää kävelevältä joulukuuselta. Sekä kuosien sekamelskan että vaatteiden linjojen suhteen. Se on oikeastaan aika hauska yhdistelmä, kun on yllä sekä kellohame että kellohelmainen paita. Kuvista ei niinkään välity tuo vaatteiden liike, mutta livenä molemmat helmat hulmuavat ja elävät. 

Paita - Zara / Hame - Kenzo x H&M / Nilkkurit - Bullboxer

Ps. sain tänään joululahjaimurini, jee! Käytännön naisena odotin joulun yli, että alennusmyynnit alkavat. Tietenkin.  

Kommentit (2)

IinaP
2/2 | 

Hei, voitko vinkata minkä imurin ostit/sait? Mulla olisi kanssa imurin osto edessä enkä osaa päättää imuriviidakosta sitä "oikeaa".

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010