Uskaltaisin väittää, että miestäni ei hetkauta enää juuri mikään pukeutumiseni saralla. Hän on tottunut siihen, että vedän ylleni melkein mitä vaan ja läksin ihmisten ilmoille ties minkä näköisenä, tyyli vaihdellessa aina verkkarimutsista tyllihameprinsessaan. Eilen me käytiin päivällä kaksin syömässä, Annin jäädessä leikkimään pappalaan. Kun astelin autoon, sain pitkästä aikaa kommentin vaatteista: wow, tänään on näköjään turmion papitar -päivä! Hmm kiitti :D :D

Tämä Ivana Helsingin folk-henkinen takki on kuulemma erikoinen. Onhan se, minun mielestäni suorastaan hätkähdyttävä ja juuri siksi niin ihana. Tämä takki on yksi vaatekokoelmani timanteista. Musta villakangastakki sai parikseen Lola Ramonan sydänlaukun, joka muistuttaa erehdyttävästi Parikan Gingeriä sillä erotuksella, että nykyinen jättipuhelimeni mahtuu laukun sisälle. Ginger ei valitettavasti tule älypuhelimia. 

Romanttinen laukku tuo vähän vastapainoa dramaattiselle takille. Tyylien sekamelska on pop. 

Ps. Tuolla kuvissa taustalla näkyy iso puu, jossa allekirjoittanut on leikkinyt koko lapsuutensa. Ai että miten hurjaa oli kiivetä oksistossa koko ajan ylöspäin, uskalluksen kasvaessa. Nyt kun seisoo kyseisen puun vierellä, se tuntuu ihan mitättömän pieneltä! Jännä miten puu muistoissa muokkautunut ihan valtavaksi, vaikka toki olen silloin ollut metrin lyhyempikin. 

Kommentit (2)

paulii
2/2 | 

Ihan älyttömän upea takki! Saako tuollaisia enää mistään? Pakko saada itsellekin! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010