Farkkuperjantai taas pitkästä aikaa. Ihan kiva lisä lumimyrskyssä liikkumiseen oli tuo farkuissani oleva jättimäinen reikä polvessa :D nimimerkillä voi kettu mistä tää myteri oikein tuli! Oikein riemukasta kaivaa lumipallon verran lunta housujen sisältä.


q2

q2


q3

q3

H&M:n teeppari on miesten, jota Saku ei huolinutkaan kun siinä oli kuulemma liian syvä V-aukko. Onni minun kannaltani, tykkään tästä ihan hirveästi. Kaikki missä on siipiprinttejä, kelpaa.


q1

q1

Blogiin kommentointi ei tällä hetkellä oikein pelitä, että älkää ihmetelkö jos takkuaa. Ongelma on tiedossa ja sitä korjataan. Samoin viikkoon ei ole toiminut oman blogin linkittäminen kommenttiin, pahoittelut siitäkin, toivottavasti saadaan pian kuntoon.

EDIT: näyttäis kommentointikin taas pelittävän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012