Tähän aikaan vuodesta kannattaa mahdollisuuksien mukaan lähteä ulos aikaisin aamulla. Kun halla ei ole vielä ehtinyt pureskella kukkia kokonaan mustaksi, näky on todella kaunis. Auringon nousun aikaan valo on unenomainen.

Itse kuljen kameran kanssa aina kun mahdollista ja tallennan syksyn sävyjä. Täydellinen rentoutumiskeino vauhdikkaan työviikon jälkeen.

Kommentit (3)

Jj
1/3 | 

Mahtavia kuvia! Jaksaiskohan itsekin herätä huomisaamuna aikaisin ja lähteä ulos kameran kanssa :)

neemke
3/3 | 

Miten nämä tykkäysnappulat toimivat? Olen esimerkiksi "tykännyt" tästä jutusta jo aiemmin, mutta nyt se ei näy minulle (eli ei lue "Poista tykkäys"). Onko tykkäykseni hävinnyt vai tallessa? 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010