Hankin tässä hetki sitten pikkurahalla Optekan semikalansilmälinssin ja olen ollut kuin lapsi karkkikaupassa siitä asti. Oikeasti objektiivi on ennakkovarustelua New Yorkin reissua varten, palan halusta päästä zoomailemaan kaupunkia katse taivasta kohti, mutta in the meantime...

 


fisheye

fisheye

Aikuinen on terve kun leikkii? Siinä missä muut bloggarit julkaisevat viehkoja webcam kuvasarjoja kasvoistaan, minä taas... No mutta nyt on naama näkyvillä, turha enää valittaa etten katso kameraan :D Jos minusta tehtäisi nukke, se näyttäisi juuri tältä. Bratz-Niinalla olisi varmasti ihan huikeat markkinat. Ensi joulun ykköslahja! Ikuiset traumat lapsukaisille kaupan päälle!

Ps. haluaisin nähdä sen henkilön, joka ostaa kalansilmälinssin ja EI ota alkuhuumassa typeriä kuvia itsestään, lemmikistään tai läheisistään. Tuota kapinetta vastaan on turha taistella!

Kommentit (22)

hannainen
2/22 | 

No jopas nyt. Niin erilainen mutta silti samanlainen maku. Itsellä samyangin fisuobjektiivi tilauksessa mieheltä, salaman kun sain ostaa hetki sitten. Varmasti sillä tulisi otettua juurikin mainitsemiasi kuvia aluksi, uudestaan ja uudestaan =)

HeliJ
3/22 | 

Heh... Itselläni juuri mielessä ne rajattomat mahdollisuudet tuon linssin kanssa lemmikkien kuvaamiseen. Ja lapsien... Ei enää mitää übersöpöjä pönötyskuvia lapsista vaan tuolla kun räpsisi niin avot! Kuvasarjaa Nöpöstä odotellessa... :)

5/22 | 

Juurikin näin! :D

Mulla on vaan pokkarissani kalansilmäominaisuus ja ovisilmän avulla saa kans räpsittyä ihan kännykälläkin tällaisia hassutuksia..

Chenille
6/22 | 

Ihan huippuja kuvia! Tosta kuule teetätte molemmista kuvat ja oikeen suurennoksena seinälle! Ja nöpö keskelle. Saattaa olla vierailla naurussa pitelemistä...=P

Multa on menny ihan ohi tää nykki!? On se kyllä ihana paikka, ootko ekaa kertaa menossa?

Laura N.
7/22 | 

Voi mä niin haikailen kalansilmäobjektiivia!! Ja sitten joskus kun sellaisen päädyn hankkimaan niin teen kyllä juuri kuten sinäkin! ;)

Kalypso
12/22 | 

Bratz-Niina olisi kaikkien vanhempien kauhu, koska oheistavaralista olisi loputon! Aina puuttuisi nukelta Just Ne kengät, jotka lapsi haluaa Niinan pukevan seuraavaan leikkiin. :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
13/22 | 

shrek: arvasin et mun silmät vetoaa :P

hannainen: varoitan jo etukäteen että alkuhuuma on suuri :D kyllä se sitten joskus rauhoittuu siihen ympäristön kuvaamiseen, mutta aluksi..

heliJ: HAH ihan huippuja kuvia saisi lapsista tuolla linssillä :D traumat voi jälkikasvulle aiheuttaa niin monella tapaa hih..

rytsis: WUT SINÄ tykkäsit neititakista o_O rasti seinään! Ollaan suunniteltu toukokuulle :)

tiia: lueskelin netistä aikoinaan noita ovisilmäjuttuja kun karttasin tietoa kalansilmästä ylipäänsä heh.. käy se niinkin :D

chenille: oma naama seinällä olis suht creepya :D Juu siis ollaan suunniteltu toukokuulle NY reissua, eka kerta molemmille!! Jännää!

laura: ebaysta saa n. 40 eurolla, tälläisen leikkirimpulan, eli ei mihinkään prokuvaukseen mutta kyllä tuolla nättiä kuvaa tulee :) siis ympäristöstä, ei mun naamasta :D

majayna: pirun katti liippasee karkuun aina kun yritän raah :D ovela pirulainen!!!

bemary: ebay, 40 euroa, suosittelen :)

teesee: :-----D sulla on omituinen maku :D

shayja: at your service :D

kalypso: no mieti mikä rahasammio toi oli mattelille tms muahah.. ja vaatisin minikokoisia Parikoita tuotantoon myös x---D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

MM
16/22 | 

Call me a dummy, mutta ymmärsin tuon kalansilmälinssin ihan sanasta sanaan kalansilmä-silmälinssinä (jotkut taitavat myös piilolinssiksi sitä kutsua...). Tulipahan sit tiirailtua noita kuvia pieni hetki vähän tarkemmin, kun koitin nähdä sen piilolinssin kalan silmällä (ja mietin, että miks kukaan edes haluaa kalansilmät itselleen). Takaraivossa kyllä kävi pieni häivähdys, että kuva näyttää jotenkin erikoiselta. En sit löytänyt piilolinssiä, joten luin jutun loppuun. :D

sarr
22/22 | 

help me! hei mä vielä vainoon sua ja kyselen tosta linssistä.. ookko tosiaan ostanu pelkän linssin vai koko objektiivin? oon jotenki käsittäny et noi linssit olis vaan videokameroihin?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012