En oikeastaan usko minkäänlaisiin ikärajoituksiin pukeutumisessa, se on ihan sama mitä vaatteita käyttää, kunhan kokee tyylin omakseen ja viihtyy vaatteissaan. Oma tyylini ei ole ydinolemukseltaan rock tai bändipaitoja suosiva, mutta olen valmis tekemään poikkeuksen Marilyn Mansonin kohdalla ja vetämään ylleni fanipaidan keikkapäivänä. Ja muinakin päivinä toki, tämä Qstockista kesällä ostettu fanshirt on yksi lempipaitojani niinä päivinä kun ei ole mekkofiilis.

Bändipaita oli yllättävän helppo sulauttaa omaan tyyliini, siihen ei tarvittu kuin punainen Zaran villakangastakki. 

Eilinen Mansonin keikka jäähallissa oli ihan mahtava! Vaikka miehellä oli jalka kipsissä, eikä lavashow ollut ihan niin eläväinen kuin yleensä, fiilis oli siitä huolimatta katossa. Mansonin jos kenen tyyliin sopii ihan sulavasti rautahäkkyrä jalassa ja kipsi, ei ongelmaa visuaalisessakaan mielessä. 

Vielä kun saisi deletoitua keikkapaikoilta ne ihmiset, joiden ainoa missio tuntuu olevan muun yleisön telominen, ei itse keikka. Kaikki hyppiminen ja normivellominen kuuluu toki asiaan, mutta tarkoituksellinen liioiteltu väkivalta ei, joka menee heittämällä pahoinpitelyn puolelle. 

Kengät: Jeffrey Campbell / Takki: Zara / Teeppari: Marilyn Manson / Housut: Vero Moda / Laukku: Vintage

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat