Kuva: Netflix

Kun olin lapsi, katselin usein äidin kanssa Dynastiaa. En tajunnut itse sarjasta juuri mitään, mutta minusta Krystlen ja Alexisin kimaltavat juhlapuvut olivat henkeäsalpaavan kauniita. Meille tavallisille suomalaisille lapsille Denverin öljymiljonäärien elämä näyttäytyi kunnon fantasiamaailmana, jossa rahalla sai, hevosella pääsi ja mekot säihkyivät kilpaa kristallikruunujen kanssa. Dynastia oli aikansa saippuaooppera numero yksi. 

Olin jokseenkin innoissani kun huomasin Netflixissä Dynastian uuden tulemisen. Vanhaa sarjaa löyhästi mukaileva uusintafilmaus on ollut ihan huikea! Jos saippuaoopperat usein mielletään hieman edullisemman budjetin jutuiksi, Dynastiassa ei ole säästelty. Eikä se toki miljonääreistä kertovaan sarjaan sopisikaan. 

Tällä hetkellä Dynastiaa on tullut viisi jaksoa, ja meno ihan yhtä hillitöntä kuin 80-luvulla. Tosin hauskana taustavireenä toimii sarjan tuominen nykyaikaan varsin alleviivaavasti, kun puheissa vilisee Kardashianit ja näyttelijät on puettu viimeisimmän muodin mukaisesti. Muoti on hyvin näkyvästi esillä, sarja kannattaa katsoa jo puvustuksen vuoksi jos fäshön kiinnostaa. 

Mietin kolmannen jakson kohdalla että sarjasta tulee jonkin verran mieleen Gossip Girl, mutta aikuisten maailmaan sijoitettuna. Ja kas vain, sarjan takaa löytyy samat nimet. 

Jos Gossip Girl oli juttusi, uskoisin Carringtonien ja Colbyjen draamarikkaan elämän kolahtavan myös. Vanhoille Dynastia-faneille taas on hauskaa bongata sarjasta tuttuja hahmoja uudelleen syntyneenä. 

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (2)

Vierailija
2/2 | 

Heii,olisi kiva kuulla sinulta muitakin netflix suosikkeja (ja muitakin kuin netflix) ! Aikoinaan luin blogistasi Outlanderista ja sitten kun siihen törmäsin netflixissä niin olin kyllä heti myyty 😍 en usko että olisin sitä alkanut seuraamaan jos en täältä olisi ensin lukenut suosituksia. Nyt keskiviikko iltaa ja uutta jaksoa odotellessa! Suosittelen itse call the midwife (hakekaa kätilö) sarjaa, aivan mahtava :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011