On asioita joihin voi vaikuttaa ja asioita joihin ei voi. Nyt ollaan siinä pisteessä, että 3-vuotiaan tyttäreni lempiväri on pinkki. Osasin sitä toki odottaa, sillä sain aiheesta lukuisia ennustuksia tai "varoituksia", kuten lähipiirini tyttöjen äidit sanansa asettivat. Päiviksessä kuulemma käy yleensä niin, että tytöt kollektiivisesti alkavat tykätä pinkistä :D Ennustus piti paikkansa ainakin meidän kohdalla. 

Vaikka en itse ole vaaleanpunaisen ylin ystävä, löytyy minultakin pieni tila sydämestä kyseiselle värille. Siksi en voinut vastustaa kiusausta näiden Airamin retrotaskulamppujen suhteen. Ostin ilman muuta äidille ja tyttärelle omat taskulamput. Kyseinen vaaleanpunainen malli on Roosa Nauha -kamppistuote, jonka myyntituotosta osa menee Syöpäsäätiölle

Kiitos lukijavinkeistä, jotka ohjasivat Suomalaiseen Kirjakauppaan, sieltä löytyi taskareita :)

Kommentit (1)

Halina
1/1 | 

Oi kun söpöjä taskulamppuja!♡ Muistan, että mun lempiväri pienenä oli vihreä ja pinkistä tykkäsin vasta aikuisiällä :) Nyt on ollu pinkki suosiossa poikienkin keskuudessa sekä päiväkodissa, että peruskouluikäisillä! :) meidän naapurin poika oli pukeutunu pinkkiin pipoon ja farkkuihin kun lähti kouluun eilen ja tulin hyvälle tuulelle kun muuten oli niin sateista ja märkää! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010
Syyskuu