Meillä oli viime viikonloppuna useammatkin juhlat, ja kahdet niistä osuivat onneksi samalle päivälle, joten selvisin yhdellä juhlamekolla. Tämä Y.A.S.:n musta harsomekko on sopivan pelkistetty niin pikkujouluihin kuin lasten synttäreille. Yksinkertainen koru vain kaulaan ja se on siinä. 

Synttäreillä meidän 4v. tokaisi yllättäen korustani, että äiti sulla on kaulassa pimeyden ruhtinattaren rubiini. Jättäen minut ihan sanattomaksi. Siis mistä ihmeestä 4-vuotias on ylipäätään kuullut moisen termin :D Tiedoksi, että jatkossa Kalevala Korun Rotunda-kaulakoru on Pimeyden ruhtinattaren rubiini

Pimeyden ruhtinatar huokaisee nyt helpotuksesta, sillä loppuvuoden juhlat on täten juhlittu ja voi keskittyä täysillä joulutohinaan. Joulukuu on mennyt niin kauheaa vauhtia, että olen tippunut kokonaan joulujunasta! Pitää vähän kiriä. 

Kommentit (2)

venlaalaa
2/2 | 

Ihanat noi harsojen epäsäännölliset pilkutukset! 😍

Kai kysyit, mistä tyttäresi tämän pimeyden ruhtinattaren oli tempaissut? Ihan kuolematon heitto! 🖤

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010