Eilisen matsin jäljiltä ruhjeiset ja haalealla tussinumero 21:llä varustetut käsivarteni näyttävät melkoisen epänaisellisilta, mutta ei anneta sen häiritä, keskitytään sievään mekkooni. Mintunvihreä 50-luvun fiilistä mukaileva leninkini on tamperelaisen ompelijattaren, Evil Dressmakerin, käsityötä. Luvs it! Kevyt A-linjaisuus on suosikkini heti pönkkähelmojen jälkeen, se korostaa pituutta kivasti. 10 sentin korkkareistakaan ei varsinaisesti ole haittaa tässä asiassa.Nudet platokorkkarit Michael Korsin. Joilla oli himpuran vaikeaa kävellä mukulakivillä. Mukulakivet pitäisi kieltää, ne pilaavat kenkien nahkapäällysteiset korot :D kyllä, se on ihan pätevä syy.


Käytiin tänään Toijalassa viemässä äiteelle iso kukkakimppu, ja siinäpä se päivän ohjelma pitkälti sitten olikin. Rento ja aurinkoinen sunnuntai, ei voi valittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Kaista
2/11 | 

Ihanan mittainen helma muutenkin hienossa mekossa! Valmisvaatteissa on tällä hetkjellä niin paljon lyhyttä linjaa, että polvipituus näyttää tosi raikkaalta. Ja sulla riittää noita sääriä siitäkin alaspäin kiitettävästi...

4/11 | 

mun mielestä pitäis kieltää lailla myös kaikenlaiset kumimatot ja muut jalanpyyhkimet, johon korot jää kiinni tai mitkä muuten vaan tuhoaa korot.

5/11 | 

Pakko lisätä väliin oma vinkkini numero yksi: jahka saat sen teltan hankittua, älä pystytä sitä kivaan suojaisaan pusikkoon, tai sen päälle kustaan. Täällä puhuu kokemuksen syvä rintaääni. :D

9/11 | 

Aiheeseen yhtään mitenkään liittymättä ajattelin kysyä sulta (kun oot tottunut festareilla kävijä :D), että mitä ilman ei tule festareilla toimeen? Mitä pitää ehdottomasti pakata mukaan? Ja kuinka isolla tavaramäärällä sä oot päässyt lähtemään liikenteeseen (onksse rinkka pakollinen)? Lähen Ruissiin koko viikonlopuksi ja joo, siihen on vielä pitkä aika, mutta alan silti jo nyt stressaamaan kamoista... nimim. en omista telttaa, paljonko sellaiset maksaa. :DD Yleisiä vinkkejä olisi kans kiva saada mm. teltta-alueelle saapumiseen/sieltä poistumiseen. Kiitti jos jaksat vastata! :)

suvi

Panosta kerrospukeutumiseen ja valikoi vaatteet niin, että oikeasti KAIKKI sopii keskenään ja niissä on mukava olla. Älä unohda lämmikettä viileisiin iltoihin ja öihin. Hygieniaa helpottaa meikinpoistoliinat, kosteuspyyhkeet (aivan supereita!) ja kuivashampoo. Muista aurinkorasva! Rennot hatut, hiuspannat yms. pelastavat hiusten suhteen monesta pinteestä ja auringonpistokselta. Sadetakki kannattaa pakata mukaan, joko kertakäyttöinen tai miksei joku hienompikin jos sellaisen omistaa. Kengiksi kantsii valita jotkut vanhat ja hyväksi havaitut, sellaiset joiden sotkeutuminen kaikenmaailmaan hiekkaan ja mutaan ei haittaa. Nukkumisen suhteen itse ainakin olen muuten joustava ja kaikki käy, mutta tyynyn on oltava oma ja hyvä!

10/11 | 

Ihana mekko! :) Ja samoin kengät. Nudekorkkareilla saa kyllä helposti taiottua kilometrin pituiset sääret. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012