Käytän kaikki tilaisuudet hyväkseni pukeutua mekkoihin ja korkkareihin, näin myös äitienpäivänä. Tämä harmaa mekkonen on kirppislöytö Radiolta ja sen parina Minna Parikan Ginger-laukku + jalassa Dieselin mustat kiiltonahkakorkkarit. Nuo kengät ovat itseasiassa parhain löytöni New Yorkin reissulta. Pitää ottaa kaunokaisista lähikuva jossain välissä, mutta alennushaukan on pakko keulia jo nyt, että löysin ne -70% alennuksesta ja hintaa jäi n. 45 euroa. Täydellistä.


e13

e13

Äitille sylin täydeltä ruusuja <3 En vaan ihan ymmärrä mitä kukkakaupassa on ajateltu tuon joulufolion ja narun kanssa, mutta onneksi tämä vehka on istutettavaa mallia, joten kimallusta ei tarvitse katsella kauaa.


n1

n1

Minulla on vierotusoireita kirppiksistä, en ole pitkään aikaan ehtinyt toteuttaa sunnuntaiaamujeni iloa eli kirppiskierrosta! 95 prosenttisesti en löydä mitään, mutta se ei ole se pointtikaan. On yksinkertaisesti hauska katsella mitä kaikkea hauskaa ja välillä ihan älytöntä ihmiset tuovat myyntiin. Täydellinen sunnuntaiaamu sisältää kirppiksiä ja croissanteja. Saku tosin on hieman erimieltä tästä asiasta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

myohmy
1/4 | 

Ihana mekko! ja aivan hulvaton toi kirppisblogi. :D Osaltaan tuo blogi selittää miksi en nykyään juuri kirppareilla jaksa kuluttaa aikaa.

4/4 | 

Kuule, autakko naista mäessä? Ajattelin, että osaat auttaa mun asiassa, kun kerran olet kova kuluttamaan mekkoja ja sukkahousuja. :D Ongelma on sellainen kuin mitä tehdä, kun mun ylioppilasjuhlakengät ovat peep toelliset sandaletit(?) ja mekko vaatii sukkahousut, mutta kengät kieltävät ne? Mutta jotain sukkahousujen tapaista pitääs saada päälle kuitenkin. :) Iso kiitos näin etukäteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011