Tämä tiukassa halauksessa oleva pieni tytöntyllerö on elämäni aurinko, tähdet ja kuu. Äitiys on ollut minulle lapsen syntymästä asti maailman luonnollisin asia. Jotenkin palaset vain loksahtivat heti paikoilleen. Jännitin ja pelkäsinkin äitiyttä etukäteen, sillä en ole mielestäni koskaan ollut perheenäitityyppiä. Äitiyttä kun ei voi opiskella, ostaa kaupasta, eikä siihen voi mitenkään etukäteen varautua, sillä jokaisen kokemus on yksilöllinen. Myös lapset ovat yksilöitä. Voimme ainoastaan yrittää parhaamme.

Ihanaa äitienpäivää! 

Ps. Tämän postauksen kuva on meillä yleisintä behind the scenes -materiaalia asukuvien osalta. Anni malttaa olla hetken poissa kameran edestä, mutta kohta lettipää singahtaa äidin syliiiiiin kädet levällään tai juoksee nauraen jalkojeni ympärillä. Kuvaa siinä sitten korkkareita pokerinaamalla :D Täältä löytyy se oikea postaus, jossa kuvan tilanne ei näy. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat