Iittalalla ja Olivialla on parhaillaan meneillään yhteistyöprojekti sisustustuotteiden suhteen, johon minäkin osallistuin tuolla rättiblogin puolella. Tavallaan postaus olisi sopinut kuin nenä päähän paremminkin tänne blogiin, joten siksi ohjaan teidät vilkaisemaan sen toiseen osoitteeseen. Ensinnäkin oli tosi hauska stailata Iittalan tuotteita omaan sisustukseen sopivaksi ja mielestäni onnistuin sulauttamaan tuotteet meidän huvikumpuun aika kivasti (ilmeisten valintojen lisäksi valitsin kuvauslainaan ei-niin-minun-näköisiäkin tuotteita), ja toisekseen postauksen lopussa on 600 euron arvoisen lahjakortin arvonta Iittalalle jonka voisin kuvitella kiinnostavan Divaanin puolen lukijoitakin :)Kuvassa Aitio-hylly, joka kaikessa keltaisuudessaan pyyhkäisi jalat altani välittömästi. Tämä jos mikä on ihan minua. Supermegajättisuuri sisustuspostaus löytyy täältä KLIK!

Kommentit (7)

oisko se tuo k-raudan aurora... kun ei nelliina kerkee vastaamaan. tai ainakin vähän samantapanen, jos ei jopa kauniimpi...

Susanna
2/7 | 

Ihanan näköistä on! Mietin itse tuota tapetti numero 2 että mikä ihanuus mahtaa olla. Tapettitalon valikoiman jo selasin läpi, mutta en tuota ihanaa sinikukkaa löytänyt sieltä näin ensisilmäyksellä. Vierashuoneen remontti -52 puutalossa työn alla, joten ajankohtainen aihe tämä sisustus täälläkin. ^.^

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Kesäkuu