Kun tänään sotkin töistä kotiin fillarilla näpit hileessä ja poikkisuoran jääkylmän sateen vihmoessa silmiin, yritin kovasti miettiä miksi rakastinkaan syksyä. Ihan just sillä hetkellä ei tullut mieleeni muuta kuin että olen seinähullu.

Kotona vilkaisin epätoivoisena syksyisiä valokukuvakansioitani, ja pikkuhiljaa alkoi fiilis taas kohota. Keltaisia lehtiä, kuivaa asfalttia, omenoita, keltaista valoa, kynttilöitä...


 

No niin, ei tunnu yhtään kauhealta enää ;)

Kommentit (20)

1/20 | 

Tänä syksynä ei ikävä kyllä vaan ole ainakaan täällä Turussa ollut kivoja syksykelejä. On vaan ollut sateista ja kylmää ja myrskytuulista, lämpimät syksypäivät on jäänyt kesäpäivien kanssa jonnekin... no ehkä ne on säästetty ensi vuoden syksyyn kun meillä on häät :)

Tuuli
4/20 | 

Pakko kysyä Parikka-expertiltä neuvoa: ostin juuri ensimmäiset Parikkani tuleviin häihini ja kauhistuttaa jo etukäteen niiden nahkapohjien kohtalo. Mitä olet niille pohjille tehnyt, kun uskallat käyttää niitä muuallakin kuin pehmeällä matolla? Niihin kun tuli naarmuja jo ihan kaupanlattiallakin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

itse tehnyt niin että käytellyt hetken aikaa sillä nahkapohjalla ja se voi kulua ihan rauhassa, ja sitten lopulta vien suutariin ja teetän kumipohjan sen kuluneen nahan päälle. Tämä tietysti niin, että nahkapohjalla ei auta vesisateeseen mennä hippaloimaan, mutta tuskin häissä sitä ongelmaa onkaan :) jos haluat mielenrauhan, mene heti suutarille pohjahommiin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hellu
6/20 | 

Eihän se syksyinen sadekkaan pahasta ole, mutta vaan jos sitä ihastelee teekupin kanssa ikkunasta. (: Siellä vesisateessa, parhaimmillaan jopa räntäsateessa rämpiminen onkin sitten asia erikseen. :D

SR
8/20 | 

Syksystä on tullu nyt "vanhemmiten" munkin lempivuodenaika :)
Saa polttaa kynttilöitä pimeyttä vastaan, kerätä vaahteranlehtiä, hengittää hieman kirpeää ilmaa keuhkoihin ja ne kaikki räiskyvät värit luonnossa...

Johtuneekohan siitä oon syntyny lokakuulla?

Soffe
9/20 | 

Ei jaksanut tänään kyllä syksyisyys / kylmyys naurattaa. :D 10tunnin koulupäivän jälkeen piti kävellä kotiin, kun mies käskettiin töihin. Olin luullut että hän hakee minut koulusta. Puolen tunnin kävelyn jälkeen olin aika täynnä tätä syksyä.... :D Ei enää ihan niin paljoa.

sinna-riikka
11/20 | 

toiseksi viimeisessä kuvassa olevet pökät on aivan mahtavat! mistä tuollaisia saa?

12/20 | 

Hahha. Minunkin syksyn ihailu on ollut hieman koetuksella, sillä täällä Lontoossa on satanut vaihteeksi muutaman päivän putkeen. Nyt onneksi pilkottaa jo aurinko, joten eiköhän se tästä. :) Täällä tosin ei saa nauttia vielä värikkäistä lehdistä, joten ei tätä oikein syksyksi voi vielä laskea..

13/20 | 

Heh, hauska tuo viimeinen kuva. Ihana :) Todella sain itsekin etsiä "sitä positiivistä" syksyfiilistä tänään raivoisan tuulen ja kylmän tihkusateen läpi tahkotessani, sateenvarjo "vilijonkkamaisesti" nurinperin kääntyneenä ja näpit aivan jäässä. Nämä kuvat kyllä piristi kummasti ja sai hymyilemään! Syksy on ihana. On on, vaikka välillä näyttääkin huonommat puolensa. :)

14/20 | 

Olin jo valmis siirtymään horrokseen, mutta nämä kuvat piristivät sen verran, että ehkä pysynkin valveilla :)

saana
15/20 | 

tänään matkalla treeneihin huomasin, että joitakuita ei syksy lannista: ohi hölkkäs mies minishortseissa. :D musta on parasta pukeutua kerroksiin ja polttaa kynttilöitä, syksy on ihana.

H
17/20 | 

mitkä nuo punaiset nyörikengät ovat? ei siis nuo perinteiset sydänparikat. aivan ihanat, saako niitä jostain?

en ikinä kommentoi blogijuttuihin ja muutenkin luen blogeja tosi vähän, mutta pakko nyt kysäistä. :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011