Tänään on viimeinen ennakkoäänestyspäivä.

Toivon, että jokainen soisi pienen hetken aikaa meidän kaikkien yhteiselle tulevaisuudelle. On karua luettavaa, että äänestäviä 18-vuotiaita on alle puolet 69-vuotiaisiin verrattuna. 

"Todennäköistä on, että nuoret ehdokkaat valitaan eduskuntaan nuorten äänillä. Tätä ei tapahdu, jos nuoret eivät äänestä.

Lopputuloksena voi olla, että yhteiskunnan päätöksiä tehdään seuraavalla vaalikaudella samoilla vanhempien ihmisten arvoilla kuin edellisellä vaalikaudella." 

Lue koko Ylen juttu: "Me joudutaan elämään niiden päätösten kanssa" 

Ikä ei tietystikään ole pääkriteeri, mutta onhan se selvä että 69-vuotias saattaa katsoa maailmaa keskimääräisesti hieman eri tavalla kuin 20-vuotias. Eduskuntaan tarvitaan edustajia kaikista ikäluokista. 

Jos tuntuu hankalalta päättää ketä äänestää, suosittelen lämmöllä vaalikoneita. Tässä esimerkiksi Hesarin / Ylen vaalikoneet. Vaalikoneita löytyy muistakin medioista. Ennakkoäänestyspaikkoja ovat yleensä kirjastot sekä kauppakeskukset.

Ensi sunnuntaina 14.4. on seuraava ja viimeinen mahdollisuus äänestää. 

Kommentit (1)

atomi
1/1 | 

Arvostan todella, että muistutat äänestämisen tärkeydestä. Niin monessa maassa vapaat vaalit ovat haave vain.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat