Leikkasin kiireessä otsatukkani päin metikköä eli liian suoraksi ja teräväksi, ja nyt ahdistaa. Tämä kotiparturointi tuo välillä vähän liikaa jännitystä elämään, mutta ei pelkän otsiksen takia viitsi juosta kampaajallakaan jatkuvasti. Se on jännä juttu miten pari milliä huonosti leikattua karvaa voi aiheuttaa sen, että peilin edessä tulee samantien ikävä pipoa.


Duuniasua torstailta. Väljät shortsit ja takaa pidempi lepakkopaita = mukavuuden maksimointi.


Huonot hiuspäivät vaikuttavat fiilikseen ihan liikaa. Verrattuna huonoon naamapäivään tai somebody throw Shamoo back in the ocean -päiviin verrattuna huonot hiuspäivät syövät naista eniten. Vai mitä?

Kommentit (12)

Chatte
1/12 | 

Onpa mulle kampaajakin onnistunut leikkaamaan liian suoran ja ennenkaikkea liian lyhyen otsiksen. Trust nobody! :DD

Mutta pyhpah, kukaan ei edes huomaa sun ''mokaa''! Ja sitäpaitsi, huonot hiuspäivät ovat vain omassa päässä (pun not intended). Kukaan muu ei todennäköisesti huomaa mitään eroa normaaliin habitukseen verrattuna. :)

2/12 | 

Huonot tukkapäivät on pahimpia! Huonot vaatepäivät (kun kaikki on joko kuivumassa tai muuten pyykissä...) vielä sietää, samoin naamapäivät, mutta huonoina hiuspäivinä haluaa vaan jäädä kotiin. Näin lyhyttukkaisena huonot hiuspäivät käsittävät yleensä hiusten sojottamisen joka ikiseen suuntaan eikä niitä meinaa millään maailman aineilla tai suoristimilla saada alas. Myöskin huonosti leikattu hiusmalli pilaa päivän, silloin on melkein pakko käydä homma korjauttamassa tai sanoa kampaajalle aina uudelleen ja uudelleen että otetaan nyt hiukan siitä ja hiukan tästä. Olis niin paljon helpompaa olla MIES! :D

hannamaria
hannamariav.blogspot.com

Sennu
3/12 | 

Ajattelin ihan samaa - eli ei se mitenkään pilalla ole, mutta voit ehkä hiukan saksia sitä pehmeämmäksi - juuri tuolla tavalla "ohentaen" kuten myohmy opasti. Leikkaan siten poikalapseni hiuksia -ja tulos näyttää melkein kuin olisi käynyt oikeassa parturissa :)

Anna
4/12 | 

Harvennussaksilla rikkoo tuota leikkuujälkeä niin ei ole enää viivasuoran näköinen otsis! :) Kotikampaajakurssilla (kyllä, Joensuun kansalaisopisto järjesti sellaisen!) opetettiin :)

5/12 | 

Moikka,

Pyynikin uimahallin lähellä on Etkopaikka, jossa hiuksia leikataan minuuttitaksalla. Muistaakseni euro/min.

Toki vaatiihan tuokin sen ainaisen juoksemisen parturissa, mutta eipä tartte maksaa itseään kipeäksi.

kaimaani
6/12 | 

Huonoista hiuspäivistä olen tullut siihen tulokseen, että vaikka se syö potilasta itseään, ei kukaan muu edes huomaa eroa kuontalossa.

-R
7/12 | 

hih,tuossa juuri syy miks en IKINÄ leikkaa omia hiuksiani mistään päin saksilla - käytän siihen aina (parta)höylää ;) sillä saan helposti tehtyä pieniä latvojen tasauksia tai juuri otsatukan fiksauksia ilman sitä kuolettavan tasaista lopputulosta. höylän jälki on ainakin omaan makuuni juuri sopivan rikottua ja ... ei-tasaista :-D

8/12 | 

Heh, voi ei! Mun tekis mieli kans leikata itselleni otsis, mutta pelottaa et käy just jotenkin noin että leikkaan liian.. jotain. Liian lyhyeksi, liian suoraksi, liian vinoon.. :-D

myohmy
9/12 | 

Itse leikkelin otsista, kun minulla sellainen oli, joskus jopa kynsisaksilla. Leikkaa samalla tavalla kuin kampaajat: kampaa otsahiukset ylös, pieni suiru kerrallaan, ota sormilla kiinni, pidä ylhäällä ja leikkaa sormien yli jäävät osat tai sitten jos tuntuu liian tikkusuoralta niin voit saksia ihan suoraan edestä siihen rosoisuutta. Itse olen katsonut silmä tarkkana miten kampaajat on tehnyt ja sitten vain kokeillu kotona. :) Enkä muuten ikinä saanut otsiksesta noin tasaista, mutta otsiksen kanssa ihan sama. Kohta se oli kuitenkin taas silmillä. Onneksi ei moista riesaa enää ole. :)

esmeralda
10/12 | 

Mene Scissor Sisterin Elinalle (Nitrobaben takahuoneesta löytyy), se on hyvä otsiksen leikkaaja eikä veloita ylettömyyksiä! Itse Tampereella asuessa ei ollut ikinä varaa mennä koko tukkaa kampaajalle laitattamaan, mutta oli ihana kun edes otsiksen hoiti joku ammattilainen ja sai vähän hemmottelua itse. ;)

Pippa
11/12 | 

Vähän kuivashampoota otsiksen juuriin, pieni pöyhintä ja heti näyttää elävämmältä!

12/12 | 

Edelleen vinkkaan/muistutan siitä MINIkokoisesta suoristusraudasta. Sillä saa tyveen ilmavuutta ja kevyttä nostoa, ettei otsis tökötä ihoa vasten. Sillä myös kätevästi säätää reunan pehmeyttä ja saa tasoitettua pieniä epätasaisuuksia leikkausjäljessä.
Eikä sormet tai otsa pala :D

Minisuoristajalla tyypillinen lopputulos näyttää tältä (vaikken tiedäkään millä Taylorin etuhiukset on laitettu):
http://www.aceshowbiz.com/images/wennpic/taylor-swift-release-launch-par...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012