Kenkäfriikkien juhla-aika alkaa joulusta. Joulun jälkeisissä alennusmyynneissä on mahdollista tehdä vuoden parhaat löydöt, etenkin jos tietää mitä hakee. Ja tosikenkäfriikki on tietysti katsonut jos aikoja sitten lempimerkkinsä ja mallinsa valmiiksi, että tietää mitä etsii. Pitää myös punnita etukäteen kuinka paljon riskiä on valmis ottamaan, odottaako lisäaleprosentteja vai myydäänkö oma koko loppuun sitä ennen. Se on kuulkaa harrasta puuhaa, kuin osakemarkkinoilla :D

Minulla kävi tänä vuonna todellinen munkki, kun jo pari vuotta fiilistelemääni Minna Parikan Buster Spades -nilkkuria ilmestyi yksi pari omassa koossani nettikauppaan -30% hintalapulla. Siinä ei todellakaan ollut aikaa jäädä odottelemaan lisäaleja, klik klik ja kassalle. Olin käynyt aiemmin syksyllä Parikan liikkeessä tämän kenkäparin perässä, mutta kokoni oli jo loppuunmyyty ja lisää ei kuulemma ollut niillä näkymin enää tulossa. Että kiitos sille 40-kokoiselle joka palautti tämän parin, teit minusta onnellisen naisen.

Kapeita naisellisia maihareita on niin harvoin saatavilla, mutta tässä ne nyt ovat. My precious :D

Kommentit (12)

Venla / Breezes from my Atlas
1/12 | 

Iiks ääks apua miten kauniit! Puput ja pupunkorvat tekee kaikesta söpöä :D

Marja Marjan Hetkiä -blogista
3/12 | 

Mielettömät namupalat olet saanut! Voiko kengät olla enää söpömmät? Onneksi olkoon löydöstä! ?

Mallu*
4/12 | 

Kääk ihanat! Mä sain lahjakortin synttäri/joululahjaks ja Parikalta tarttu alejen takia kahet puput yhellä iskulla! Glitterpuput ja nahkatennarit, oon niin iloinen! :D

Vivi Vinna
5/12 | 

No nyt iski pienoinen kenkäkateus! ;) Ooi, miten ihanat. Ja minä kun luulin, ettei pupukorvakengät ole miun juttu. :P

noora
6/12 | 

Onnistuin itsekin ensimmäistä kertaa koskaan löytämään alennusmyynneistä jotain hyvää. Sain 229 hintaisen villakangastakin 68 eurolla ja vielä täysin oikeaa kokoa ja mallia :)

Käyttäjä2507
Liittynyt7.1.2016
7/12 | 

En kestä!!! Kuolen kateuteen. Siitäkin huolimatta, että eivät omaan jalkaani olleet passelit. Silti. Kade.

(Höh.. Kirjauduin tähän omalla Sanoma-tililläni kuvitellen, että tässä sit näkyis mun oma profiili, mut ei nää näköjään keskustele yhteen. Oon nyt vaan käyttäjä2507.... :D )

Veera/Tyyliä metsästämässä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011