Vaikka noin yleisesti ottaen pidänkin alennusmyyntejä henkilökohtaisena kauhunani, on siinä välillä etunsakin. Minna Parikka -50%.

d11
d11
d12
d12
d10
d10

Kommentit (22)

rekkis

Kivaa, kun ei oo ees tullu ajatelleeks et joillain oikeesti kiinnostavilla merkeillä on myös alet :) Sniff. Mistä sä ton ihanuuden löysit? Aivan supersöpö!!

Mä ostin eilen Harrodsista Marc by Marc Jacobsin ihanan pehmeää nahkaa olevan mustan laukun! Hinta oli alennettu puoleen ja maksoi "enää" noin 300 €! <3

Mari

Eikös tuo ole se fuchsian värinen joka oli alessa? Punainen on edelleen normihintainen ja se on lempparini. Se on silti liian suolaisen hintainen siihen nähden että ei ole kovin moniläyttöinen laukku eli jos punainen tulee joskus aleen niin se lähtee mukaani.

Ensinnäisenä mun kateudesta vihreä mieleni alkoi huutaa että "KUOLE!!" mut tajusin aika nopeasti että sellasen ajattelu on aika törkeetä. Mutta joo. Kelpais <3 :)

maria

niin ihana. minulle tuli samanlainen :) tahdoin punaista, ja emmin värin kanssa noin 10 sekuntia, mutta tämä rikastuttaa kivasti väriskaalaa.

inkkuww

oooi toi on niiiiiin ihana! moumoun moksu osti myös samanlaisen, niin ikään aleista :D

mäkin haluuuuuun....

Tuija

Miksi ihmeessä kauhuna pidät..? Eipä sillä että niistä mitää ikinä löytyy, yleensä aina alessa löytyy sieltä New arrivals-puolelta ne mitkä tarttuu mukaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012