Huomasin Stellan puolella vinkin alekoodista Finnish Design Shopiin ja arvatkaa mitä, siellä myydään sitä Marimekon Alinaa josta moni on kysellyt :) Joten nyt saisi Alina mekkoa -15% alennuksella, kun nakuttelee alekoodin FDS2010 tilausta tehdessä. Koodi on voimassa sunnuntaihin asti.


38marimekko2010_iso-520x520

38marimekko2010_iso-520x520

Kommentit (20)

Petra H.
3/20 | 

Hitsi, kun toi ei käynyt mulle :/ Kokeilin sitä joskus kesällä enkä tykännyt pääntiestä ollenkaan. Se kuristi jotenkin inhottavasti. Niin ja olihan se aika lyhyt kun mulla on aika pitkä selkä ja oon 182 cm pitkä.. :) Mut on se kyllä nätti mekko.

anne
5/20 | 

hei kysäsempä uudestaan, että onks noi martensenit kauheen painavat? omista haaveilen, nii mietin vaan, kun näyttää aikas tukevilta! =)

Minna
6/20 | 

Kiitos koodista, heti piti mennä Alina omaksi hankkimaan.:)Saa tämäkin mustan ystävä väriä kaappiin.:)

7/20 | 

Hei! Osaatko sanoa pystyykö sun blogiasi seuraamaan mitenkään jos on kirjautunut bloggerissa eikä indiedaysissa ollenkaan? Olen tätä miettinyt jo pitkään..

13/20 | 

Sain, ja istuu ihan täydellisesti :) tykkään siitä ettei se oo niin löysä yläosasta ku M-koko, sopii mun tyyliin paremmin.

15/20 | 

Ehdinkin jo huomata ja kyllä riepoo kun ehdin sen jo ostaa ja poljin sitä varten vielä aikamoisen matkan että sain Helsingin ainoan jäljellä olevan S-koon. Jota en tietty ole edes ehtinyt vielä käyttää eli hyvin olisi voinut odottaa tähän aleen. No, elämä on ja pääasia että olen kauniin mekon onnellinen omistaja ;)

Petra H.
16/20 | 

Jeps, muistaakseni mulla on ollu aikaisemminkin ongelmia venekauluksien kanssa :D Jotenkin se osuu pahasti tohon kohtaan, missä on tommoset luunmollukat ja pistää ahistaan ja kuristaan, en tosiaan tiedä miksi. Mutta mieluummin oon ostamatta jos tuntuu itestä epämukavalta jo heti alusta asti.

Suvi
20/20 | 

Riepoo!
Kun ei vaan voi ostaa vielä! Pitää sitä joku kuri olla! Mutta mitäs jos mun koko ostetaan loppuun? Apua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012