...että viimeisiä viedään kohta lehtirintamalla. Siis puissa. Kaljua alkaa jo näkyä enemmän kuin kauniita ruskalehtien täyttämiä. Ja mitäkö sitten? Sitä sitten, että tämä on vuosittain merkki kaivaa ne kynttilät varastosta, vihdoin alkaa tulla riittävän pimeää tunnelmoinnille jei!

Olen edennyt Martensieni kanssa astetta pidemmälle, nyt testataan jo muutakin kuin mustaa ja valkoista. Pois turvallisuusvyöhykkeeltä. Ihan alunperin, ennen kuin omistin nuo maiharit, fiilistelin niitä kukkamekkojen pariksi. Vanha Fidalöytö tummalla syksyisellä pohjalla oli oikein sopiva tähän tarkoitukseen, ja vanha nahkatakkini samoin.


i5-511x750-custom

i5-511x750-custom


i4-511x745-custom

i4-511x745-custom

Oli hetki, kun kyseenalaistin pahemman kerran oman punaisen maiharivalintani. Olisiko sittenkin pitänyt ottaa monikäyttöisemmät mustat? Tämä siis ennen kun kaunokaiset saapuivat. No en kyseenalaista enää. Uskomattoman tiukassa on se käsitys, että musta käy kaikkeen. Ja varmasti käykin, mutta mitä jos sattuu rakastamaan punaista? Silloin punainen käy kaikkeen ja olo on ihana!

Kommentit (25)

elmeri
1/25 | 

Moikka!!

Kuinka hyvin noissa tohtoreissa pitää koko kutinsa? Itse olen tilaamassa karvatohtoreita ja mietin vaan että pitääkö olla pnormaalia pienempi vai suurempi vai mitä =)

2/25 | 

Nyt on ihana vaatetus rouvalla!(Meinasin kirjoittaa ensin että neidillä:---D) Okei, arvelisin että et pidä erityisemmin rouva-nimityksestä!
Niin tosiaan, nyt vaatetusta minun makuuni. Mun mielestä voi ihan huoletta yhdistää kaikkia värejä :).

3/25 | 

Ja olet tosi söpöinen näissä kuvissa :). Toivossa on hyvä elää, että ei ole itse ihan kurpahtanut kolmekybäsenä! Nimim. 23v ja risat :D

6/25 | 

Oi, ihanat martensit! =) kovasti kutkuttelisi hankkia itsellekin maiharit ja kun elloksen björn borgin maiharityyliset saappaat jäivät tulematta, niin taidanpa harkita nyt sitten näitä. Ehkä turvallisen mustina kuitenkin ;)

muumi_otus
7/25 | 

Ihana ja syksyinen asukokonaisuus. :) Hui, täällä satoi yöllä lunta! Toivottavasti mun talviparvekeistutukset onnistuu silti vielä.

Minä poltan kynttilöitä mihin aikaan vuodesta tahansa, valoisallakin, mutten yhtä usein kuin hämärän aikaan. Mies aina päivittelee tätä. Mulla on eri kynttilät eri vuodenajoille.

8/25 | 

Mä en tietenkään malttanu oottaa ees lokakuuhun kynttilöiden kanssa. Poltan niitä nimittäin läpi vuoden, paitsi ihan siihen keskikesän valoisimpaan aikaan, kun öisinkin paistaa aurinko.^^

Emma
10/25 | 

Kyllä hienosti punaiset maiharit sopivat tuohon asuun. Minäkin aivan liian usein ajatellen, että kyllä se musta sopii paremmin kaikkeen. Mutta, kun punainen on niin tajuttoman ihana väri. Siksi ostin juuri punaisen talvitakin mustan sijaan. ;D

carita
13/25 | 

Nuo hiuksesi näyttävät äärimmäisen hyviltä!
Mitä merkkiä nuo pidennyksesi ovat? mistä tilattu?

hheidi
15/25 | 

Ja lisäksi.. Varmasti kaikki on joskus kattonu jotain toista ihmistä ja toisen ihmisen vaate- ja väriyhdistelmiä ja ajatellut, että oi ku hieno, mut en mä vaan osaa/kehtaa/ei se sovi kuitenkaan mulle/tjsp. Ja sitten kun tarpeeksi rakastaa jotain omaa väripilkkuasiaa, nii senhän laittaa sopimaan kaikkien kanssa. Ja se sopii!

Marjukka
16/25 | 

Vähän samaa ajattelin kui HHEIDE:

Sinä Nelliina se osaat kantaa vaatteet ja väriyhdistelmät! Jos itse pukisi päälleen tuollaisen väriyhdistelmän, niin se ei todellakaan toimisi.

Mutta tosiaan, niitä omia värejään voi yhdistää "oudostikin", ja se sitten sopiikin!

17/25 | 

Ihana asu! Tykkään martenssejen ja takin väriyhdistelmästä, sopii hyvin niihin nyt maassa lojuvien lehtien sävyihin

Nua punaiset martensit sopii sulle tosi hyvin, hyvä ettet hommannut mustia. Itteänikin on värilliset maiharit jonkin aikaa himoittanut, mutta tua punainen saattaisi näyttää liian 'kovalta' muuten mustan (tai ainakin useimmiten tumman) asun ja tummien silmien kanssa...

Mary
18/25 | 

Kun yrittää RSS-syötteiden kautta avata seuraava Alinavinkki!-postausta niin tulee teksti: Error establishing a database connection.. Saisitko korjattua tai delegoitua jollekulle indiedays koodaajalle..? :)

strange
19/25 | 

huomasin muuten että ei oo pitkään aikaan yhtä juttua näkyny - nimittäin sitä sun keltasta laukkua! oot vissiin alkanu kasvaa siitä vähän ulos? :D:D: tai sitten se vaan jää pois kuvista... niin, tai nyt äkkiä tän kommentin jälkeen parannat tapasi ja sitä rupeaa taas näkymään ;---)

ps. se laukku on hieno! <3

Neevi
21/25 | 

Olen kyllä täysin samaa mieltä tuon ihmisten "musta sopii kaiken kanssa" pinttymästä. Mahtavasti käy punaiset kengät muuhun asuun, eikä se muutenkaan tartte aina olla niin justiinsa. Värit tuo särmää ja persoonallisuutta! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla