Piti ihan ottaa valokuva juhannuksen juomavalikoimasta, kun purkit olivat niin kuvauksellisia. Ja myös siksi, että kaupan hyllyyn oli tullut aivan mielettömän kovia uutuuksia, ilahduttavasti kotimaisia molemmat. Tämä on ensimmäinen kerta, kun voisin vaihtaa valitettavan Zero Cocis -addiktioni uuteen... Well hellou Nokian Panimon Sun's Red Cherry -kirsikkalimppari! Aivan täydellistä. Ja sama homma myös Rose Lemonade eli ruusulimpparin kohdalla. 

Löysin itse tuon ruusulimpparin lähimarketista ja Saku puolestaan toi kotiin kirsikkajuomaa, kun ajatteli minun tykkäävän siitä. Aika hyvin arvattu, koska kävin hamstraamassa seuraavana päivänä lisää :D

Saman sarjan sitruuna ei vedä vertoja kahdelle ensinnä mainitulle, mutta sekin oli ihan jees. 

Lauantaina nostettiin porukalla maljat myös parempaa skumppaa eli Bollingeria, juhannuksen kunniaksi. 

Sihijuomien rinnalle löysin Cittarista tamperelaisen Poikain Parhaat jääteepulloja. Poikain Parhaat on minulle tuttu glögipuolelta ja jäätee oli kiva lisä valikoimaan. Mustasta teestä valmistettu juoma maistui oikelle teelle sitruunavivahteella, ei keinotekoiselle sokerilitkulle. Iso peukku, jos tekee mieli kunnon jääteetä.

On todella hienoa, että esimerkiksi Nokian Panimo tekee alkoholittomia juomia oluiden rinnalla ja selvästi panostaa myös niihin. Alkoholitonta valikoimaa olen peräänkuuluttanut jo vuosia ja nyt sitä alkaa vihdoin olla. 

Kommentit (8)

Snowhite
1/8 | 

Red Cherryn ja Rosen lisäks Nokian Panimolta myös Cream soda on ihan huippua! <3

Sanjana
2/8 | 

Nuo nokian panimon on niin hyviä!! Niiden inkivääriolutkin on tosi herkullinen. Ihana kun on uusia juttuja tullut heiltä :)

Vilpe
4/8 | 

Juu,täällä kans koukussa Nokian Panimon inkivääri--ja ruusulimuihin! Vihdoin herkkuja "aikuiseen" makuun! Samoin suosittelen testaa Pramian kurkku-basilika juoman, nam! Täydellinen hellejuoma! Ei niin makea, kuin nuo limut.

Vierailija
5/8 | 

Nokian Panimon Cream Soda eli vaniljalimu on aivan ihanaa! Ei muistuta vaniljakokiksia, vaan on ihan omanlaisensa, jotenkin todella suloinen maku muttei ällömakea. Olen maistanut myös BARR-merkin vaniljalimonadia, mutta se oli mielestäni ennemminkin jokin tuttifrutti tai purkka. 

-elina
6/8 | 

Red Cherry ja Cloudy Lemon on juomarakkautta parhaimmillaan! :D Varsinkin Red Cherry sai sukat pyörimään jaloissa jo silloin kun ensimmäisen kerran sitä maistoin! Se oli vielä silloin uutuus eikä sitä meinannut ainakaan Hämeenlinnan kaupoista löytyä ei sitten millään. Tuli jo pieni hiki pintaan että eikai tämä vaan ollut mikään pieni limited edition jota ei koskaan enää saakkaan uudestaan.. :I

Tiia
8/8 | 

Kiitos vinkistä! Oli pakko testata, ihanat purkit ja kotimaisia vielä, peukut Nokian panimolle.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010