Hei kaikki route 66 reissusta haaveilevat ja matkasuunnitelmat jo lukkoon lyöneet, olettehan huomanneet Ylen 4-osaisen sarjan Amerikan valtatie 66. Tänään tiistaina klo 19:00 TV1:ltä tulee sarjan kolmas jakso, mutta ensimmäinen ja toinen on nähtävissä vielä hetken Areenassa: jakso 1 / jakso 2.
Ps. Billy Connollyn skottimurre on täysin vastustamaton :D ihana!

Kommentit (4)

1/4 | 

Katsoin lauantaina uusinnan ohjelmasta ja naureskelin pitkän aikaa itsekseni kuinka kesken rituaalin poppamiehen kännykkä alkoi soimaan. :D

2/4 | 

Mietinkin että tässä olisi juuri teille suunnattu ohjelma tulevaa reissua ajatellen. Ja kyllä, rakastan tuota Connollyn aksenttia! <3 Kivasti tehty ja mielenkiintoinen sarja. Suosittelen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011