Sovitaanko että voin hiippailla tästä eteenpäin tonttuhattu päässä?


Ilmiselvästi ihan mun juttu. Eilisissä Aamulehden joulumyyjäisissä oli niin älyttömästi porukkaa, että hyvä kun sekaan mahtui! En ole tiennytkään että tapahtuma on noin suosittu. Iloni oli kovin suuri kun löysin standin missä myytiin Sotkun munkkeja, ai ai. Se on ollut 90-luvun puolella kun viimeksi noita sokeriherkkuja mutustanut, mutta yhtä hyviä ne ovat edelleen :D

Kommentit (2)

2/2 | 

Itsellenikin tuo väkimäärä oli yllätys, en edes kerenny Kissojen suojelu ry:n pöydän takaa juurikaan kiertelemään muita myyntipisteitä, munkit olisivat maistuneet!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011