Ystäväni on ihan hulluna kaikkiin tiki-asioihin, eli polynesian-style-ananas-toteemipaalu-palmu-systeemeihin. En osaa sen tarkemmin selittää mitä tiki on, mutta kaikki varmasti tajuavat mitä tarkoitan ja osan alkaa välittömästi tehdä mieli jotain värikästä drinksua ja rantabaarin näköalaa. Minä en ole varsinaisesti tiki-ihminen, mutta ihan sujuvasti napsin parhaat fiilikset myös siltä suunnalta. Kun näin Elloksen ananaspöytälamput, se oli menoa se. Aivan huikea lampunjalka, huh huh! Tässä ratkesi kerrasta puuttuvien yöpöydän lamppujen ongelma. Tilasin tietysti kaksi, molemmille puolille sänkyä oma lamppunsa.Näitä löytyy sekä kullanvärisellä jalalla ja mustalla varjostimella kuten minun lamppuparini, mutta myös hopeisella jalalla ja valkoisella varjostimella ja vielä kokovalkoisena. Meille tuo tumma kullanvärinen on ihan ilmiselvä valinta.

On ihan mahdollista että toteutan jonkun DIY-projektin tuolle varjostimelle tai vaihdan vaikka sen kokonaan uuteen, tai siis vanhaan, minulla on aina silmät auki kirppiksellä vintage-varjostimien varalta. Tässä niistä yksi:Tämä ei varsinaisesti sovi yhteen ananasjalan kanssa, mutta kuvasta saa idean varjostimen kokoluokasta. Noita soikeita malleja ei usein näe markkinoilla, vakiopyöreä on huomattavasti yleisempi. Mielestäni vintagelampuissa tuo soikio on nimenomaan se viehättävin malli. Toivottavasti löydän tälle keltaiselle pian jalan!

Kommentit (6)

Kati
2/6 | 

Heh. Muistan ajatelleeni, että onpa vinkeä lamppu, mutta kenelle se oikein sopii kotiin. No Nelliinallepa tietenkin :D

Saana
3/6 | 

Hassu kirjoitusvirhe otsikossa! :P

Ja ihana lamppu... luoja... pitäisköhän ostaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012