Ei ehkä ollut fiksuin idea käydä eilen juoksulenkillä (sateessa)... ajattelin, että saisin siten liman irtoamaan kunnolla ja olisin kunnossa reissua varten. Epätoivoiset ajat, epätoivoiset teot. Ei muuten toiminut, ei kannata kokeilla. Juoksu kulki kyllä loistavasti, vetelin hirveällä riemulla mäkivetojakin vielä lopuksi. Se on vain tämä dagen efter, kun ei kulje hienosti.

Onneksi on pörröliivit, niihin voi aina uppoutua.Saku huomautti kuvia ottaessaan, että näytän kuulemma zombielta. En kyllä ihan kokonaan allekirjoita noita Batman-style mustia silmänalusia, puolet niistä menee valojen piikkiin :D

Mutta no, Finrexiniä nassuun, unta kuuppaan ja palataan linjoille vähän lämpöisemmästä maasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Jensku
1/13 | 

Varovaisuutta : / . Puolikuntoisena ei ole hyvä treenata ja pitää oikeasti levätä. Sydänlihastulehdus on oikeasti riski tuollaisessa ja sellanen sitten laittaa väkisin jopa 6kk treenitauolle.

Myohmy
2/13 | 

Ihmettelin tuota pörröliiviä aiemmin, mutta nyt hiffasin. Se vaati tämän sinun kuvailemasi hieman heikon olotilan yhdistettynä tummiin (varjoihin) silmän alla ja tuloksena on tuollaista sopivan dekadenttia rock kuvastoa. :) Mitä tuohon ikävään oloon sitten tulee niin valkosipuli on oikeasti hyvä flunssan karkoittaja kuten joku täällä kertoikin. Ja muista juoda kuumaa (rommia) :DD Parane pian ja hyvää matkaa! <3

4/13 | 

Taas reissussa :P

Tää "syysflunssa" ei ota lähteekseen tästäkään kuppasesta äijästä. Maanantaina vietin kaksiviikkoispäivää herran kanssa.

TiinaMarie
5/13 | 

Hei, pakko kommentoida ja kysyä että mitä ihmettä sinun tyylille on tapahtunut? Kummia teiniviboja näissä viimeisimmissä asuissa! Missä on se leidi, se tyylikäs? Mutta siis, tyyli on elämän kestävä leikki, mutta joskus, vaikka enemmän onkin enemmän, myös minun mielestäni, voi kokonaisuus kärsiä ja näyttää liialliselta yrittämiseltä. Anteeksi, en halua olla ilkeä! Hauskaa syksyä ja villiä pukeutumista!

6/13 | 

Ai että, noi buutsit on kyllä ihanat. Monessa aikaisemmassakin postauksessa olen niitä jo kuolannut. Ihanaa reissua flunssasta huolimatta!

Heli
7/13 | 

No et kyllä zombielta näytä, vaan hurjan nuorelta (kasvot)!
Minusta on hauska seurata tätä blogia, kun et ole jonkun tietyn tyylin vanki :)

8/13 | 

Uskallatko kokeilla kunnon vanhan ajan temppua: Pilko sipulia sukkaan tai kulhoon ja laita yöpöydälle yöksi mahdollisimman lähelle kasvoja. Kyllä pitäisi limojen irrota ja hengityksen kulkea. Olen testannut itselläni, vauvallani sekä taaperollani. Kun hehkutin asiaa taannoin yhdelle mammakaverilleni nimenomaan lastenrohtona, hän oli ennen laivareissuun lähtöään epätoivoissaan kokeillut konstia itseensä, ja aamulla oli ollut räkä tipotiessään...

Minttu
9/13 | 

Just tulin sanomaan samasta asiasta, ku Jensku tuossa jo sanoikin. Vaikka kuntoilu on kivaa, niin ei nainen, ei. Se flunssa ei lähde millään juoksulenkillä, vaan pelkästään lepäämällä. Sydänlihastulehdus on ikävä kaveri ja on niitä ihmisiä kuollukki laduille, kun eivät ole ymmärtäneet olla paikallaan sairastaessaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013