Kävittekö sunnuntaina Hämeenpuiston kirppiksellä? Minä poikkesin viemässä joukkueemme myyntiviltille kasan kirjoja, jäin sinne vahingossa juoruamaan kahdeksi tunniksi, ostin joukkuekaveriltani hameen ja kotimatkalla ihanan kimpun auringonkukkia, siinäpä se.
American Apparelin trikoomekon päällä on H&M:n rantahuitula. Sillä sai kätevästi bilemekosta arkikelpoisen. Riipukset Kalevalan MySaaga -sarjaa. 

Kuka on tulossa tänään RHCP:n Tampereen keikalle? Aika mahtavaa nähdä livenä bändi, mitä on kuunnellut aikoinaan NIIN paljon :) ja kerrankin keikka Tampereella, hurraa!

Kommentit (18)

Monsku
2/18 | 

Kyllä sitä löytää joskus varsinaisia helmiä ihan vahingossa... Oli yksi päivä melkoisen tylsää ja kirjoitin Googleen hakusanaksi 'muotiblogi' (minä, joka ei erityisemmin ole muodista ollut koskaan kiinnostunut). Satuinpa sitten löytämään tämän blogin ja...noh, olen koukussa. Aivan mahtavia asukokonaisuuksia ja vielä mahtavampaa huumoria, kiitos tästä! :)

P.S. Harmittaa vaan ihan pirusti kun luin vasta nyt maaliskuun tilapäivityksesi Objectin vaatteista. Tahtoo tuommoisen vetoketjutopin (mutta tuskin niitä enää mistään saa...)!

4/18 | 

Mua harmittaa tosi paljon, että en päässyt sinne kirppikselle, sillä mulla oli kisat just päällekkäin:(

6/18 | 

Puistokirppis tuntui saavuttaneen suuren suosion; itsekin piipahdin paikalla ihmisvilinässä ihastelemassa mitä kaikkea myyntivilteiltä löytyikään! Kiva tapahtuma jonkalaisia kaivattaisiin kyllä Tampereelle enemmänkin! <3 :)

hedya
7/18 | 

Tulossa ollaan ! Pakko on päästä vaikka voi olla aikamoisen tiivis tunnelma varsinkin kentällä.... Ja vielä lämppäämässä The Vaccines, oijoi !

8/18 | 

Hip!

Täällä ilmoittautuu yksi illan keikkalle änkeevä.
Satoi tai paistoi niin pippurit pitää nähdä ;-)

Iida
9/18 | 

Hei Nelliina, muistaakseni ilmoittelit joskus että Stockalle pitäisi tulla niitä jonkun suunnittelijan stailaamia cokispulloja nyt elokuun alussa. Olin ainakin laittanut tämän päivän kalenteriin, mutta eipä löytynyt mistään cokispulloja tänään Tampereen Stockalta. Muistatko vielä tarkemmin mikä se juttu oli, onkohan niitä tulossa lähipäivinä sinne? :)

ainomieli
10/18 | 

Puistokirppiksellä tuli käytyä, kun se tuossa korttelin päässä kerta oli!
Bongasin sinutkin, olit tosin niin uppoutunut keskusteluun, etten rohjennut keskeyttää :)
Mukavaa, kun tuommoisia iloisia kaupunkitapahtumia järjestetään!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012