Missä hiivatissa kamerani oikein viipyy! Olen tilannut uuden rungon jo yli viikko sitten ja vaatenettikauppojen suhteen olen tottunut ilmeisesti liian hyvään, että paketti saapuu aina muutamassa päivässä. Elektroniikan kanssa on vissiin eri juttu räyh. Että nyt sitten leikitään näiden rakeisten kuvieni kanssa että ne ovat ah niin taiteellisia. Tavallaan gangstakenkiini sopii oikeastikin tuollainen hörähtänyt kuva.


h7

h7


h8

h8


h9

h9

Versace-pörröliivi mahtuu tasan yhden talvitakkini alle, mutta onneksi edes sen yhden niin voi käyttää liiviä talvellakin. Keväthän tuo mukanaan taas ihan uusia ulottuvuuksia kun voi pukea liivin ohuen kevättakin päälle.

Täällä ruudun toisella puolella on menossa joku pahemman laatuinen tiistaiväsymys, ei meinaa pysyä silmät auki ja joudun raahautumaan eteenpäin ihan väkipakolla. En ehtinyt kiireessäni suremaan typerää maanantaita, niin se pirulainen varmaan verhoutui salaa tiistaiksi ja antoi tulla täyslaidallisen tänään. Huoh.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

nne
1/14 | 

Et ole ainoa, jolla on tyhmä tiistai! On meinaan erittäin paha maanantaifiilis nyt päällä.

Outi
2/14 | 

Wouuu näyttääpä hyvältä tuo karvaliivi! Ja se Versacen hamekin näytti niin hyvältä sun päällä aikaisemmassa asukuvassa. Parhaat palat oot kyllä valinnu siitä (allekijoittaneen mielestä) muuten hieman laimeasta kokoelmasta :] Ei menny täälläkään tää tiistai ihan putkeen...nukuin pari tuntia pommiin ja missasin aamun melko tärkeät luennot.. :/

vierailiJa
4/14 | 

Oliko kameraa kaupan omassa varastossa? jos kauppa oli vk.fi niin taitaa olla täysin sekaisin muuttohässäkästä :)

Maija
5/14 | 

Haha, mä luulin tähän asti oikeasti että tänään on maanantai :D Ei siis mikään loistavin _tiistai_ täälläkään..

Jatta
7/14 | 

Tyhmä tiistai on täälläkin!

Toivottavasti saat kameran kondikseen pian, koska ainakin minä haluan nähdä ton karvaliivin asukuvissa ja miten yhdistelet sitä :)

Majayna
8/14 | 

Minä en ole vieläkään siirtynyt talvitakkeihin! Ihan hullua, varsinkin kun olen (ainakin ollut) ihan vilukissa. Mutta en sitten varmaan enää olekaan. Ja marraskuu jo kohta lopussa, ja mää vedän tennareissa, tekonahkatakissa ja ilman sukkahousuja housujen alla... historiallista. Viime vuonna töissä tähän aikaan mulla oli kaks pitkähihasta, joista toisessa oli jopa villaa, työpaita niiden päällä, paksut leggarit ja työhousut - ja olin aina ihan jäässä. Nyt oon töissä vaan työhousuissa ja lyhythihasessa työpaidassa. Ja välillä ihan hiki tulee.

a
9/14 | 

joo, yhdyn edellisiin kommentteihin, eli jos tilasit vk.fi:stä niin menee ainakin kuukausi :)

Mirime
10/14 | 

Hei! Itse tilasin viime viikolla samaisesta kaupasta kameran (eikös kyseessä ollut netanttila?) ja tilauksen hyväksyttyäni tuli lukemaan, että poikkeuksellisesti toimitus kestää viikon sijaan kaksi. Pitkä on aika odottaa.. Oiskohan sielä jo jouluruuhka menossa :D

Marika
13/14 | 

Tyhmän maanantain lisäksi nyt on tyhmä keskiviikkokin vielä. Voi räkä. Liivi on ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010